kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Απαγορευμένος από τις αρχές ο Justin Bieber

Οι αρχές της χώρας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Bieber συμπεριφέρεται πάρα πολύ άσχημα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου πολιτισμού του Πεκίνου, ο Justin Bieber απαγορεύεται να εμφανιστεί ζωντανά σε σκηνή της Κίνας.

Οι αρχές της χώρας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Bieber συμπεριφέρεται πάρα πολύ άσχημα για να εμφανιστεί στη χώρα. Αυτή η είδηση ήρθε στο φως όταν μια οπαδός του Justin Bieber από την Κίνα, ήρθε σε επαφή με το υπουργείο για να ρωτήσει τον λόγο για τον οποίο ο τραγουδιστής δεν περιλαμβάνει τη χώρα της στην ''Purpose World'' περιοδεία του.

Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να φτάσει μέχρι το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία αργότερα μέσα στο έτος. Την απάντηση του υπουργείου περιέγραψε η εφημερίδα Guardian σε πρόσφατο φύλλο της.

«Ο Justin Bieber είναι ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, αλλά είναι επίσης ένας αμφιλεγόμενος νέος ξένος τραγουδιστής», ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου. "Όσον αφορά εμάς, έχει εμπλακεί σε μια σειρά άσχημων συμπεριφορών, τόσο στην κοινωνική του ζωή όσο και στη διάρκεια της προηγούμενης συναυλίας του στην Κίνα, η οποία προκάλεσε δυσαρέσκεια στο κοινό».

Αν και οι εκπρόσωποι των αρχών δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα περιστατικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Bieber έχει ιστορικό παρεκτροπών. Προκάλεσε άλλωστε μεγάλη αναταραχή στην Κίνα το 2013, όταν μεταξύ άλλων προκλήσεων, οι σωματοφύλακες του τον μετέφεραν επιδεικτικά στο Σινικό Τείχος σαν να ήταν ο «νέος αυτοκράτορας».

Να θυμίσουμε ότι από την Κίνα έχουν απαγορευτεί και άλλοι καλλιτέχνες στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων η Björk, ο Bob Dylan και οι Maroon 5.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker