kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ακυκλοφόρητα Michael Jackson σε δημοπρασία

Εννέα χαμένα μέχρι πρόσφατα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson πρόκειται να διατεθούν σε δημοπρασία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Εννέα χαμένα μέχρι πρόσφατα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson πρόκειται να διατεθούν σε δημοπρασία στις επόμενες μέρες.

Τα τραγούδια επρόκειτο να συμπεριληφθούν σε ένα άλμπουμ με τίτλο Bible και θα αποτελέσουν μέρος μιας ηλεκτρονικής πώλησης αναμνηστικών και άλλων προσωπικών ειδών του Jackson, που θα διεξαχθεί από τον οίκο δημοπρασιών Gotta Have Rock and Roll.

Η online δημοπρασία θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη στις 19 Ιουλίου.

Μερικοί από τους τίτλους των συνθέσεων που δεν έχουν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει ποτέ είναι: ''Everything's Just Fine'', ''Black Widow'', ''Water'', ''Let Me Fall in Love'', ''Ready to Win'' και ''Soldier Boy''.

Η τιμή εκκίνησης για το ακυκλοφόρητο άλμπουμ έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια, αλλά οι διοργανωτές προσδιορίζουν την τελική τιμή στο ένα εκατομμύριο τουλάχιστον.

Εντούτοις, τα πνευματικά δικαιώματα των συνθέσεων δεν πρόκειται να περάσουν στην κατοχή του νέου ιδιοκτήτη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι τα τραγούδια δεν πρόκειται να διατεθούν στο εμπόριο.

Στην ίδια δημοπρασία θα διατεθούν και άλλα αντικείμενα, όπως χειρόγραφα σχέδια του καλλιτέχνη, προσωπικά είδη ρουχισμού και αξεσουάρ, καθώς και το αγαπημένο αρκουδάκι του διασημότερου αστέρα της μουσικής βιομηχανίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker