kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Shakira μαζί με τους Coldplay στη σκηνή

Οι δύο διάσημοι εκπρόσωποι της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από κοινού επιτυχίες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι δύο διάσημοι εκπρόσωποι της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή για να ερμηνεύσουν από κοινού επιτυχίες από τις αντίστοιχες δισκογραφίες τους.

Το Global Citizen Festival πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, την πόλη στην οποία πρόσφατα έλαβε χώρα η συνάντηση των G20.

Για να τιμήσουν το νέο φεστιβάλ της Ευρώπης, οι Coldplay και η Shakira εμφανίστηκαν μαζί, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Η Shakira εμφανίστηκε ως special guest στη διάρκεια του σετ των Coldplay, για να ερμηνεύσει μαζί τους τις επιτυχίες της ''Chantaje'' και ''Me Enamoré'', καθώς και τις αγαπημένες συνθέσεις των Coldplay, ''A Sky Full Of Stars'' και ''Yellow''.

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα νέο σινγκλ. Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του νέου τους EP με τίτλο Kaleidoscope.

Η επερχόμενη κυκλοφορία περιλαμβάνει ακόμα το τραγούδι - συνεργασία με τους Chainsmokers, που γνώρισε ήδη επιτυχία και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα τελευταία Brit Awards. Το συγκρότημα του Chris Martin, εμφανίστηκε μάλιστα στο One Love Manchester concert, που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση των θυμάτων της επίθεσης, που συγκλόνισε τους πάντες, στη συναυλία της Ariana Grande.

 

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές από τη συνεργασία των Coldplay και Shakira, στη σκηνή του φεστιβάλ Global Citizen:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker