kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

30 χρόνια συμπλήρωσε το The Final Countdown

Oι Europe πρόκειται να γιορτάσουν επίσημα τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πολυπλατινένιου άλμπουμ τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις 21 Ιουλίου, οι Europe πρόκειται να γιορτάσουν επίσημα τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πολυπλατινένιου άλμπουμ τους που περιλαμβάνει τη μεγάλη επιτυχία ''The Final Countdown''.

Η σύνθεση, που ανήκει εξ ολοκλήρου στον τραγουδιστή και frontman Joey Tempest, συμπεριλήφθηκε στο ομώνυμο άλμπουμ τους το 1986, και ήταν το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε από αυτόν τον δίσκο. Έφτασε μέχρι το Νο.1 στα chart 25 χωρών, ενώ κατάφερε να φτάσει επίσης μέχρι τη θέση Νο.8 του Billboard Hot 100.

Το θρυλικό συγκρότημα της ροκ, πρόκειται να γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων με την κυκλοφορία ενός CD/DVD από την εμφάνισή τους στον συναυλιακό χώρο του Roundhouse στο Λονδίνο.

Η νέα limited edition audio και video κυκλοφορία έχει τίτλο: ''The Final Countdown 30th Anniversary Show – Live at the Roundhouse'', και αποτελεί συλλογή από τις καλύτερες στιγμές της συγκεκριμένης συναυλίας.

Αφορά δε, στην εμφάνισή τους στο venue του Λονδίνου από τον Νοέμβριο του 2016, που αποτέλεσε το highlight μιας σειράς συναυλιών που δόθηκαν σε πόλεις της Ευρώπης στο πλαίσιο επίσης της προώθησης του τελευταίου άλμπουμ των Europe με τίτλο ''War of Kings''.
 

Η νέα κυκλοφορία είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω της πλατφόρμας του Amazon.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker