kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones τον Σεπτέμβριο

Συνοδευτικά, θα υπάρξει επίσης και ένα σύντομο ντοκιμαντέρ του BBC με το ίδιο όνομα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το άλμπουμ με τίτλο: ''The Rolling Stones: On Air in the Sixties'' πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από τη δισκογραφική Penguin Random House.

Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα των Stones θα συνοδεύεται με ένα εξαιρετικής αισθητικής booklet. Το βιβλίο, που είναι αφιερωμένο στην ιστορία του συγκροτήματος, αποτελεί μια αναδρομή σε σπάνιες και λιγότερο γνωστές μέχρι σήμερα στιγμές.

Το βιβλίο που συνοδεύει το νέο άλμπουμ, καταγράφει με χρονολογική σειρά διάφορες εμφανίσεις του συγκροτήματος στην τηλεόραση και καταγράφει μέρος των συνεντεύξεων που που δόθηκαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της εποχής, στο διάστημα της πρώτης δεκαετίας της καριέρας τους.

Ανάμεσα σε σπάνιες εικόνες και κείμενα, το βιβλίο θα περιλαμβάνει παλιότερα έγγραφα από το BBC και άλλα αρχεία. Συνοδευτικά, θα υπάρξει επίσης και ένα σύντομο ντοκιμαντέρ του BBC με το ίδιο όνομα.

«Αυτές οι νέες κυκλοφορίες προσφέρουν σφαιρική ενημέρωση και μια νέα ανεξερεύνητη προοπτική στην ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας rock 'n' roll στον κόσμο", όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker