kiss-logo
Now playingBLACK BLACK HEART DAVID USHER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα ακόμα ρεκόρ καταρρίπτει ο Ed Sheeran

Ο καλλιτέχνης, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζει την ανοδική του πορεία απρόσκοπτα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η επιτυχία του Ed Sheeran φαίνεται να μην έχει προηγούμενο. Ο καλλιτέχνης, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζει την ανοδική του πορεία απρόσκοπτα.

Στη διαδρομή του προς την επιτυχία, ο Ed Sheeran έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στα chart καθώς κατέκτησε την κορυφή του Official Singles αλλά και του Albums Chart.

Η σύνθεση του Sheeran, ''Shape Of You'' αποτέλεσε πρόσφατα το πιο πολυακουσμένο τραγούδι όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία αναφορικά με τις ψηφιακές ακροάσεις.

Το τρίτο άλμπουμ του Ed Sheeran (με τίτλο το σύμβολο ''÷'', δηλαδή Divide) είναι το πιο επιτυχημένο στην αγορά της Γηραιάς Αλβιώνας για το 2017 μέχρι σήμερα. Το εν λόγω άλμπουμ προηγείται τόσο σε φυσικές πωλήσεις, όσο και σε downloads και streams, ενώ τα σινγκλ που ξεχώρισαν μέσα από αυτό, με τίτλους Shape Of You και Castle On The Hill, επίσης ξεχώρισαν και κέρδισαν σε διακρίσεις.

Οι πωλήσεις του Shape Of You, συνοψίζονται σε δυο εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις εκ των οποίων περισσότερες από 415.000 είναι οι ψηφιακές.

Ο ταλαντούχος μουσικός από το West Yorkshire πάντως, συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ με το τραγούδι του Shape Of You, καθώς μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 184 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις, ενώ είναι επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες ψηφιακές αγορές, καταγράφοντας τον αριθμό ρεκόρ των 717.000 downloads.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker