kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τους Muse

Οι Muse θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του O2 Shepherd's Bush Empire του Λονδίνου, σε μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα του Matt Bellamy και της παρέας του, ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή του για έμπρακτη συμπαράσταση στους άστεγους της πόλης του Λονδίνου.

Οι Muse θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή του O2 Shepherd's Bush Empire στις 19 Αυγούστου, σε μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την υποστήριξη του The Passage, ενός κέντρου του Λονδίνου για άστεγους και άπορους ανθρώπους.

Το συγκρότημα από το Teignmouth του Devon, μίλησε σε εκπρόσωπους του βρετανικού τύπου σχετικά με το επερχόμενο live, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων ότι το κοινό της συναυλίας θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει για το setlist της βραδιάς.

Για τη συγκεκριμένη συναυλία, που περιγράφεται με τον όρο ''By Request show'', οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι δέκα από τα αγαπημένα τους τραγούδια από τη δισκογραφία των Muse. Τα πιο δημοφιλή από τα τραγούδια που θα επιλεχθούν, θα σχηματίσουν το setlist της συναυλίας.

Ο frontman και τραγουδιστής, Matt Bellamy δήλωσε σχετικά: «Εκτιμούσαμε ανέκαθεν τη συνεισφορά των ανθρώπων του The Passage. Η δουλειά τους είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία του Λονδίνου. Δεν βλέπουμε την ώρα να συμβάλλουμε έστω και λίγο, ώστε να βοηθήσουμε το υπέροχο προσωπικό και τους εθελοντές του οργανισμού, για το καλό των άστεγων που ελπίζουμε να ωφεληθούν από την ακούραστη εργασία αυτών των ανθρώπων».

Η συναυλία των Muse στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα πριν από την εμφάνισή τους στο Reading festival του Leeds, όπου μεταξύ άλλων θα ερμηνεύσουν και το νέο τους σινγκλ ''Dig Down'' που αποτελεί προπομπό του νέου και επερχόμενου άλμπουμ τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker