kiss-logo
Now playingMARIA MARIA SANTANA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

H Cyndi Lauper στο Broadway

Η Cyndi Lauper ετοιμάζει τη μεταφορά ενός κινηματογραφικού φιλμ στη σκηνή του θεάτρου Broadway...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Cyndi Lauper πρόκειται να συνεργαστεί με τη σεναριογράφο και παραγωγό Kim Rosenstock για τη μεταφορά ενός κινηματογραφικού φιλμ στη σκηνή του θεάτρου Broadway.

Οι δυο τους αποφάσισαν να συνεργαστούν για την προσαρμογή της ταινίας Working Girl, του Mike Nichols, που είχε μεταφερθεί με εξαιρετική επιτυχία στη μεγάλη οθόνη το 1988.

Η Lauper, που προσμετρά στο ενεργητικό της ήδη μια διεθνή επιτυχία με τη μεταφορά του μιούζικαλ Kinky Boots, έχει αναλάβει το μουσικό και το φωνητικό μέρος, ενώ η Rosenstock θα εργαστεί για τη μεταφορά του πεζού λόγου σε μιούζικαλ.

Ανακοινώνοντας τα νέα, οι παραγωγοί Robyn Goodman και Bob Cohen δήλωσαν: «Το Working Girl ήταν μια πρωτοποριακή απεικόνιση της ιστορίας μιας γυναίκας της εργατικής τάξης, που ήταν αποφασισμένη να πετύχει στον αδυσώπητο επιχειρηματικό κόσμο της δεκαετίας του '80».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε στο πλευρό μας τις Cyndi και Kim ως δημιουργούς του Working Girl, καθώς το αποτέλεσμα θα αποτελέσει ένα καινούργιο μουσικό κομμάτι του 21ου αιώνα και πιστεύουμε ότι και το κοινό του θεάτρου θα είναι ενθουσιασμένο».

Πραγματικά ενθουσιασμένη δήλωσε και η Lauper, συμπληρώνοντας ότι: «Αγαπώ την ταινία και η ιστορία της για τον μη συμβατικό δρόμο της γυναίκας προς την επιτυχία της δεκαετίας του '80 είναι κάτι για το οποίο γνωρίζω πολλά. Οι γυναίκες εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα θεμελιώδη δικαιώματα και την ίση αμοιβή! Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Kim Rosenstock είναι το ιδανικό πρόσωπο για να γράψει το βιβλίο. Επιπλέον, έρχομαι να συνεργαστώ με την Robyn Goodman, η οποία είναι πραγματικά ταλαντούχα και φυσικά είναι μια σπουδαία παραγωγός».

Να θυμίσουμε ότι η ταινία του Nichols στην οποία πρωταγωνίστησαν η Melanie Griffith, ο Harrison Ford και η Sigourney Weaver, είχε βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα ως καλύτερη ταινία καθώς και με το βραβείο Όσκαρ για την καλύτερη εικόνα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker