kiss-logo
Now playingI WANT IT THAT WAY BACKSTREET BOYS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Oι Muse μας αποκαλύπτουν τι να περιμένουμε από το νέο άλμπουμ

Τα μέλη των Muse έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής που θα ακολουθήσει στους επόμενους μήνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τα μέλη των Muse έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής που θα ακολουθήσει στους επόμενους μήνες.

Ο τίτλος της συλλογής είναι ''Origin Of Muse'' και θα περιλαμβάνει παλαιότερο υλικό του συγκροτήματος καθώς και σπάνιες ηχογραφήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο άλμπουμ σύμφωνα με τον Matt Bellamy θα είναι η επιτομή των δυο πρώτων τους κυκλοφοριών με τίτλο ''Showbiz'' και ''Origin Of Symmetry''.

Όπως αποκαλύπτει ο Bellamy στον Andy Harms του ραδιοφωνικού σταθμού Alt 98.7, οι κυκλοφορίες θα έχουν τη μορφή limited edition πακέτων και μέσα από το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα μουσικό υλικό, θα γεφυρώνουν τη διαδρομή του συγκροτήματος ως την έκδοση του άλμπουμ ''Origin Of Symmetry''.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι το συγκρότημα πλησιάζει στη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη δημιουργία του και είναι πολύ πιθανό να το γιορτάσει με κάποια ακόμα κυκλοφορία, όπως συμπλήρωσε ο ντράμερ τους, Dom Howard, ενώ ο Matt Bellamy μας θύμισε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με αφορμή τη δέκατη επέτειό τους.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού πάντως, οι Muse θα είναι πολύ απασχολημένοι με τις ζωντανές εμφανίσεις τους στη Βρετανία και την Ιρλανδία, με πιο σημαντικές από αυτές να αποτελούν η συμμετοχή τους στο Reading & Leeds αλλά και στο Vital Festival αντίστοιχα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker