kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οι Guns N' Roses σε νέα περιοδεία

Αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτεί την επέτειο 30 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού πια ντεμπούτο άλμπουμ των Guns N' Roses...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο ιστότοπο των Guns N' Roses, το συγκρότημα προετοιμάζεται για την επερχόμενη περιοδεία του στη Νότια Αμερική, όπου θα μοιραστεί τη σκηνή με το θρυλικό συγκρότημα των Who.

Oι Who και οι Guns N’ Roses έχουν ήδη επιβεβαιώσει την πρώτη από τις ημερομηνίες της κοινής περιοδείας τους, που θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου από το Rock in Rio Festival του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η δεύτερη ημερομηνία που ανακοινώθηκε αφορά στο εθνικό στάδιο της Αργεντινής, στο Μπουένος Άιρες, στις αρχές Οκτωβρίου.

Περισσότερες ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με τις φήμες τα δυο συγκροτήματα σκοπεύουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με σκοπό τις κοινές εμφανίσεις σε πόλεις της Βραζιλίας, του Περού, της Χιλής και άλλων χωρών.

Το συγκρότημα των Guns N' Roses κατάφερε μέσα από την περιοδεία του "Not In This Lifetime" που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016, να παρουσιάσει έσοδα της τάξης των 230 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς το σύνολο των εισιτηρίων τους ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι 38 εκατομμύρια έχουν προέλθει από οκτώ μόνο συναυλίες του συγκροτήματος σε πόλεις της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ στο συνολικό εισόδημα δεν έχουν προσμετρηθεί οι εισπράξεις από το πρώτο τετράμηνο του 2017 σε πόλεις της Ασίας.

Σημαντική στην καριέρα του συγκροτήματος θεωρείται διπλή συναυλία που έδωσαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεπέρασαν τα 84.000 με έσοδα που έφτασαν το ποσό των 9,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακόμα πιο σημαντική ωστόσο ήταν η σκηνική παρουσία του συγκροτήματος στη Νέα Υόρκη, όπου οι δυο συναυλίες τους απέφεραν έσοδα άνω των 11,6 εκατομμυρίων καθώς τα εισιτήρια ξεπέρασαν τα 100.000.

Αυτό το καλοκαίρι πάντως, σηματοδοτεί την επέτειο 30 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού πια ντεμπούτο άλμπουμ των Guns N' Roses, "Appetite For Destruction", που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου 1987.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker