kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H επιστροφή των Midnight Oil

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Αυστραλία, επανασυνδέεται και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Αυστραλία, επανασυνδέεται και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του.

Οι Midnight Oil, που σχηματίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '70, είχαν επανασυνδεθεί ξανά το 2005 και το 2009 για τελευταία φορά, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος διατηρούν όπως δηλώνουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Τον Δεκέμβριο του 2002, ο αρχηγός και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Peter Garrett, άφησε την καριέρα του μουσικού για να ακολουθήσει τον δρόμο της πολιτικής. Ο ηλικίας 64 ετών σήμερα Garrett, άφησε οριστικά πίσω του, όπως δήλωσε την πολιτική το 2013.

Για πρώτη φορά, το συγκρότημα επανασυνδέεται για μια παγκόσμια περιοδεία, ύστερα από 15 χρόνια. Η περιοδεία τους, περιλαμβάνει περισσότερους από 60 συναυλιακούς χώρους, στάδια και φεστιβάλ, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα της Νότιας και Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστραλίας και του Καναδά.

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Peter Garrett, ενόψει της νέας περιοδείας, καθώς: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το κοινό μας είναι ακόμα ενεργό και μας περιμένει».

«Οι περισσότερες από τις συναυλίες μας που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σε πόλεις της Αυστραλίας, γίνονται sold out σε χρόνο ρεκόρ. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές από τις πόλεις της Ευρώπης».

«Σε μια μόνο περίπτωση, στο Selina club της Αυστραλίας όπου εμφανιζόμασταν πολλές φορές στις αρχές της καριέρας μας, για 700 θέσεις μόνο, λόγω μικρής χωρητικότητας, τα αιτήματα για αγορά εισιτηρίου ξεπέρασαν τα 26.000...», δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker