kiss-logo
Now playingSHINE KWAN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Δείτε την πρόβα των Metallica σε ζωντανή μετάδοση

Για πρώτη φορά, το συγκρότημα των Metallica θα παρουσιάσει σε ζωντανή σύνδεση την πρόβα που θα εκτελεστεί σε μεγάλο στάδιο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για πρώτη φορά, το συγκρότημα των Metallica θα παρουσιάσει σε ζωντανή σύνδεση την πρόβα που θα εκτελεστεί σε μεγάλο στάδιο, την προηγούμενη της διεξαγωγής της συναυλίας τους.

Την Τρίτη 9 Μαΐου, το συγκρότημα δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους φανατικούς οπαδούς του, ακριβώς στις 9 το βράδυ να συντονιστούν στο ίντερνετ και να παρακολουθήσουν ζωντανά την τελική πρόβα πριν από την εμφάνιση των Metallica στο στάδιο M&T Bank της Βαλτιμόρης, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα.

Οι Metallica ονόμασαν το ζωντανό happening που προγραμματίζουν ''Now That We’re Live''. Ο τίτλος του event παραπέμπει στο πρόσφατο σινγκλ του συγκροτήματος ''Now That We’re Dead''

Η πρόβα που θα παρακολουθήσουν ζωντανά οι οπαδοί, είναι στο πλαίσιο της προώθησης της περιοδείας του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική για το 2017.

Η παρουσίαση θα προσφέρει στους followers του συγκροτήματος μια ματιά στα πρωτοποριακά στοιχεία που συνθέτουν την εντυπωσιακή περιοδεία ''WorldWired'' και θα είναι διαθέσιμη για προβολή κατά παραγγελία, ακολουθώντας τη ζωντανή ροή μέσω του ιστότοπου Metallica.com και της σελίδας του συγκροτήματος στο Facebook.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker