kiss-logo
Now playingBRING ME TO LIFE EVANESCENCE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Beth Ditto, των Gossip, σε solo καριέρα

Κυκλοφορεί το πρώτο της solo album με τίτλο 'Fake Sugar'
Text Size:
  • A
  • A
  • A

beth_ditto.jpg

Beth Ditto
Beth Ditto
By
KISS 929

Μετά από 17 χρόνια με τους Gossip, η frontwoman Beth Ditto θα κυκλοφορήσει το προσωπικό ντεμπούτο άλμπουμ της, Fake Sugar, στις 16 Ιουνίου από την Capitol Records

Η Ditto μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη Arkansas των ΗΠΑ, την Judsonia. "O κόσμος με ρωτάει από πού αντλώ την αυτοπεποίθησή μου," λέει. "Ρωτήστε τη μητέρα μου”. Η μητέρα της  ήταν σουπερ ηρωίδα: μια νοσοκόμα που μεγάλωσε μόνη της οχτώ παιδιά. Ο πατέρας της Dittο τα σαββατοκύριακα που περνούσαν μαζί της μάθαινε να χορεύει two-step. Η Ditto έφυγε από την πόλη μαζί με τα μελλοντικά μέλη της μπάντας στα 18 της και εγκαταστάθηκε στο μουσικό επίκεντρο της Olympia στην Washington.

"Ξέφευγα από τα αρνητικά της κουλτούρας του Νότου," θυμάται η Ditto. "Τώρα που είμαι αρκετά μεγάλη και ευγνώμων για την οικογένειά μου, μπορώ πλέον να εκτιμήσω τα θετικά του περιβάλλοντος όπου μεγάλωσα." Οι στίχοι του Fake Sugar είναι γεμάτοι με τέτοιες αναφορές από ρίμες βγαλμένες από παιδικά παιχνίδια μέχρι εκφράσεις όπως το "Yankee dime" (που σημαίνει φιλί).

Εκτός από τα έξι άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει με τους Gossip, η Ditto έχει κυκλοφορήσει ένα Ep με τους Simian Mobile Disco κι επίσης έχει ηχογραφήσει με καλλιτέχνες όπως οι Blondie, ο θρύλος της ντίσκο Cerrone και ο drumstep DJ Netsky, έχει συνεργαστεί με τον  Jean Paul Gaultier στην δική της  plus-sized σειρά ρούχων, έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες του Marc Jacobs και έχει εμφανιστεί στην προτεινόμενη για Oscar ταινία του Tom Ford, το Nocturnal AnimalsΕπίσης, πρόσφατα παντρεύτηκε, κάτι που της έδωσε νέα οπτική στο ρομαντισμό που βλέπουμε σε αρκετά κομμάτια όπως το Fake Sugar"Αυτή είναι η ενηλικίωση," λέει. "Πάλεψες για ισότητα στο γάμο, τώρα πρέπει να παντρευτείς."

Το πρώτο single μέσα από το αναμενόμενο album της Beth Ditto έχει τον τίτλο "Fire". 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker