kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Bob Dylan παρέλαβε επιτέλους το βραβείο Νόμπελ

Ο αστέρας της μουσικής βιομηχανίας παρέλαβε το ειδικό μετάλλιο σε μια διακριτική τελετή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H είδηση ότι ο Bob Dylan είχε επιλεγεί από την Ακαδημία της Σουηδίας για την ανάληψη του βραβείου Νόμπελ λογοτεχνίας, είχε απασχολήσει τα media σε παγκόσμιο επίπεδο, κυρίως επειδή ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός είχε σκόπιμα αγνοήσει την ομολογουμένως μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό του.

Από τον Οκτώβριο του 2016, όπου το θέμα φαινόταν να είναι σε εκκρεμότητα, ο Dylan αποφάσισε τελικά να δώσει εν τέλος στην αβεβαιότητα, αποδεχόμενος και παραλαμβάνοντας το την πολυπόθητη για πολλούς διάκριση.

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι, τον Δεκέμβριο του 2016 ο Dylan είχε αποφύγει να παρευρεθεί στην τελετή απονομής του βραβείου, που η Σουηδική Ακαδημία είχε παραθέσει προς τιμήν του.

Ο αστέρας της μουσικής βιομηχανίας εντούτοις, παρέλαβε το ειδικό μετάλλιο σε μια διακριτική τελετή που διοργανώθηκε σε μια αίθουσα ξενοδοχείου κοντά στο συνεδριακό κέντρο όπου ο τιμώμενος καλλιτέχνης επρόκειτο να τραγουδήσει.

Το βραβείο της Ακαδημίας συνοδεύει βέβαια και μια επιταγή προς τον Αμερικανό καλλιτέχνη, αξίας 910.000 δολαρίων.

Ο ηλικίας 75 ετών Bob Dylan, εμφανίστηκε σε συναυλιακό χώρο της Στοκχόλμης λίγες ώρες αργότερα, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με τη βράβευσή του.

Ύστερα από τις εμφανίσεις του στη Στοκχόλμη, ο Dylan πρόκειται να συνεχίσει με τέσσερις ακόμα συναυλίες στη Σκανδιναβία, ενώ σειρά στην περιοδεία του έχει το Αμβούργο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker