kiss-logo
Now playingDARK HORSE KATY PERRY FEAT. JUICE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Την αυτοβιογραφία του, ετοιμάζει ο Michael Stipe

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφικό υλικό από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O frontman και τραγουδιστής των R.E.M, Michael Stipe, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, ότι εργάζεται για την έκδοση ενός αυτοβιογραφικού βιβλίου, που θα είναι προσανατολισμένο στη μέχρι σήμερα πορεία του με το συγκρότημα αλλά και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφικό υλικό σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσει ο Stipe κρυφές μέχρι σήμερα πτυχές του εαυτού του αλλά και σπάνιες εικόνες από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του.

«Πρόκειται για το πρώτο μιας σειράς βιβλίων που θα εκδοθούν...», δήλωσε ο frontman των R.E.M., για να συμπληρώσει: «Το πρώτο που θα κυκλοφορήσει είναι εστιασμένο σε όλα όσα έχω καταφέρει μέσα από το συγκρότημα, αλλά και νωρίτερα στην προσωπική μου ζωή, από την ηλικία των 20 ετών περίπου».

Το 2016, ο Stipe είχε αποκαλύψει ότι σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική βιομηχανία με κάποιο τρόπο, κυρίως αντλώντας έμπνευση από τα διάφορα αφιερώματα που ακολούθησαν την πολύ δυσάρεστη είδηση του θανάτου του David Bowie, σε μερικά από τα οποία μάλιστα συμμετείχε.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραθέτουν οι New York Times πάντως, ο ηλικίας 56 ετών καλλιτέχνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στα μουσικά πράγματα, ενώ αυτή την περίοδο όπως είπε εργάζεται πάνω στην παραγωγή του νέου άλμπουμ των Fischerspooner».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker