kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

«Οι Aerosmith είναι καλύτεροι στη σκηνή από τους Rolling Stones»

«Παίζουμε τόσο καλύτερα από εκείνους, απλά και μόνο επειδή οι Stones δεν παίζουν καθόλου καλά στα live τους»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Joey Kramer, ντράμερ των Aerosmith, ισχυρίζεται ότι το συγκρότημά του είναι καλύτερο στις ζωντανές του εμφανίσεις, σε σχέση με το συγκρότημα των Rolling Stones.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Classic Rock, o Kramer δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος για την πορεία των βετεράνων Aerosmith, λέγοντας ότι: «Αμφιβάλω αν υπάρχει άλλο συγκρότημα που να έχει αντέξει στη διαδρομή του χρόνου για 50 ολόκληρα χρόνια, με την αρχική σύνθεση των μελών του».

Ο ντράμερ των Aerosmith συμπλήρωσε ακόμα: «Όλοι μιλούν για τους Rolling Stones... Ακούς πάντα ότι οι Stones έκαναν εκείνο ή το άλλο, αλλά εγώ δεν έδωσα πραγματικά ποτέ σημασία στο έργο τους καθώς δεν είχαν ποτέ κάτι να μου προσφέρουν, τουλάχιστον όχι σε μουσικό επίπεδο αναφορικά με τα ντραμς».

Οι Stones, είπε ο Kramer: «Δεν είναι πια όπως ξεκίνησαν και δεν έχουν τίποτα να μου πουν. Πιστεύω πως αν έρθεις να παρακολουθήσεις μια συναυλία των Aerosmith, θα συνειδητοποιήσεις ότι παίζουμε τόσο καλύτερα από εκείνους, απλά και μόνο επειδή οι Stones δεν παίζουν καθόλου καλά στα live τους».

Σύμφωνα με τον ντράμερ του συγκροτήματος του Steven Tyler, δεν υπάρχει καμία μπάντα που να παίζει καλύτερα από τους Aerosmith στη σκηνή.

Το συγκρότημα πάντως, ανακοίνωσε μια τελευταία περιοδεία το 2017, με τίτλο ''Aerovederci'', που θα καλύψει πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης, ενώ πρόκειται επίσης να συμμετάσχουν στο περίφημο Download Festival, στο πλευρό των System Of A Down και Biffy Clyro.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker