kiss-logo
Now playingEUPHORIA LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Bruce Springsteen τάσσεται κατά του Trump

O Bruce Springsteen αμφισβητεί την καταλληλότητα του Donald Trump ως ηγέτη των ΗΠΑ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Bruce Springsteen ομολογεί πως φοβάται ότι ο Donald Trump δεν έχει την «διανοητική ικανότητα» για να ηγηθεί της Αμερικής. Ο Αμερικανός ρόκερ ήταν φανατικός υποστηρικτής της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον, και όταν ο ηλικίας 70 ετών μεγιστάνας κατάφερε να εκλεγεί ύστερα από μια εντυπωσιακή εκλογική διαμάχη στις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Springsteen δήλωσε ότι αισθάνθηκε ένα αληθινά αρνητικό συναίσθημα.

«Έχω αισθανθεί πολλές φορές αηδία για διαφορετικούς λόγους στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έχω βιώσει το είδος του φόβου που νιώθω τώρα».

Ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη την ιδεολογική τους υπόσταση, το ερώτημα για το νέο Πρόεδρο και την κυβέρνησή του είναι απλά αν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν μια τέτοια ευθύνη, συμπλήρωσε το «Αφεντικό» της ροκ.

Ο ηλικίας 67 ετών Springsteen, δήλωσε επίσης ότι κατανοεί απόλυτα για ποιο λόγο νίκησε ο Trump, καθώς: «Οι άνθρωποι έχουν επηρεαστεί βαθύτατα από την αποβιομηχάνιση, την παγκοσμιοποίηση και τις τεχνολογικές εξελίξεις που τους έχουν ξεπεράσει, και όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι θα φέρει πίσω τις χαμένες θέσεις εργασίας, αυτό είναι ένα πολύ ικανό κίνητρο».

Όπως είπε ο Bruce, φοβάται πραγματικά ότι ορισμένες από τις αμφιλεγόμενες προτάσεις πολιτικής του Trump, μπορούν να οδηγήσουν την Αμερική σε πλήρες αδιέξοδο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker