kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οι Metallica, ο Jimmy Fallon και οι The Roots

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς και μη οπαδούς των Metallica!
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς και μη οπαδούς των Metallica, καθώς το συγκρότημα του James Hetfield εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon ''The Tonight Show'', ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία τους ''Enter Sandman'' και μάλιστα με παιδικά και άλλα αυτοσχέδια όργανα.

Το τραγούδι ''Enter Sandman'' είχε κυκλοφορήσει αρχικά ως σινγκλ το 1991 για το το άλμπουμ Metallica. Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει στους Κερκ Χάμμετ, Τζέιμς Χέτφιλντ και Λαρς Ούλριχ, ενώ τους στίχους υπογράφει ο frontman και τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Το single έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ, πουλώντας περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα και συνεισφέροντας στις συνολικές πωλήσεις του άλμπουμ που ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ερμηνευτεί ζωντανά από το συγκρότημα περισσότερες από 1.100 φορές.

Σε μια ψηφοφορία που πραγματοποίησε το περιοδικό Metal Hammer στην ελληνική του έκδοση, το κομμάτι συγκαταλέγεται στον κατάλογο με τα 200 σπουδαιότερα όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας τη 17η θέση.

Στο διάσημο late night show, ο οικοδεσπότης Jimmy Fallon φαίνεται να απολαμβάνει φανερά τη συμμετοχή του στην ομολογουμένως εξαιρετικά διασκεδαστική και ανορθόδοξη unplugged διασκευή του ''Enter Sandman'', μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος που με βάση τις πωλήσεις του βρίσκεται στην έβδομη θέση της Αμερικανικής μουσικής ιστορίας.

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους Metallica, τον Jimmy Fallon και τα πρωτότυπα μουσικά όργανα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker