kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Imany - Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix)

Στον Κiss 92,9 επιλέγουμε το Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) της Imany και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Nadia Mladjao γεννήθηκε σε μια παραθαλάσσια πόλη κοντά στη Μασσαλία τον Απρίλιο του 1979 και έγινε ευρύτερα γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Imany.

Το όνομά της σημαίνει ''πίστη'' στα σουαχίλι.

Η Imany υπήρξε αθλήτρια και αργότερα μοντέλο για τη γνωστή εταιρεία Ford Models. Σύντομα όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει την λάμψη της Νέας Υόρκης και να κυνηγήσει μια διαφορετική πιο καλλιτεχνική πορεία. Επέστρεψε στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της ένα demo CD με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Aποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών. Οι κριτικοί μουσικής έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday.

To 2011 η Imany κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο ''The Shape of a Broken Heart'', που έτυχε θετικής ανταπόκρισης από το διεθνή μουσικό τύπο. Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο στη Γαλλία και την Ελλάδα, ενώ έγινε τριπλά πλατινένιο στην Πολωνία.

Το 2014 η Imany ανέλαβε την παραγωγή του σάουντρακ για την ταινία ''Sous les jupes des filles'', της οποίας τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γαλλίδα Audrey Dana.

Οι Filatov & Karas (αληθινά ονόματα Dmitry Filatov & Alex Osokin), είναι συνθέτες, DJ's και παραγωγοί από τη Μόσχα. Οι δυο μουσικοί αποτελούν ομάδα από το 2012, ενώ γνώρισαν επιτυχία το 2015 χάρη στη remix εκδοχή τους για τη σύνθεση "The Good, The Bad and The Crazy" της Imany. Το δεύτερο από τα τραγούδια της Imany που επέλεξαν για μια remix version δεν ήταν άλλο από το "Don't be So Shy". Το εν λόγω σινγκλ έγινε σύντομα πλατινένιο στη Ρωσία και γνώρισε παγκόσμιο ραδιοφωνικό airplay.

Το Σεπτέμβριο του 2015 το Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) κατάφερε να ενταχθεί στο Top 50 των παγκόσμιων αναζητήσεων στο Shazam, ενώ έγινε Νο.1 επιτυχία σε χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουκρανία, η Γεωργία, η Τουρκία, το Καζακστάν και φυσικά η Ελλάδα.

Στον Κiss 92,9 επιλέγουμε το Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) της Imany και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker