kiss-logo
Now playingI'LL BE MISSING YOU PUFF DADDY & FAITH EVANS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Lost Frequencies featuring Janieck Devy : Reality

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Reality'' των Lost Frequencies featuring Janieck Devy, και το απολαμβάνουμε δυνατά.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Felix Safran De Laet είναι γεννημένος στο Βέλγιο το 1993 και έγινε διάσημος ως DJ και παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα ''Lost Frequencies''.

Έγινε αρχικά γνωστός το 2014 με την κυκλοφορία του σινγκλ ''Are You with Me'' που αν και είχε κυκλοφορήσει δυο χρόνια νωρίτερα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη μεταγενέστερη remix εκδοχή του Βέλγου μουσικού.

Το ''Are you with me'' έγινε άλλωστε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Σουηδία και δυο φορές πλατινένιο στην Ελβετία, καθιερώνοντας το όνομα του νεαρού παραγωγού στο χώρο της παγκόσμιας deep house κοινότητας. Αναφερόμενος στις μουσικές επιρροές του ο De Laet, δεν παραλείπει να μιλήσει για την αγάπη του για το hip-hop, την drum and bass, την ποπ αλλά και τη jazz μουσική.

Το Σεπτέμβριο του 2015 το project των Lost Frequencies επανέρχεται στη δισκογραφία με μια κυκλοφορία που αποδεικνύει ότι πρόκειται αναμφισβήτητα για κάτι πολύ περισσότερο από ένα one hit wonder.

Το ''Reality'' κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2015 κερδίζοντας αμέσως ραδιοφωνικό airplay από τους περισσότερους μουσικούς σταθμούς στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια συνεργασία των Lost Frequencies και Janieck Devy στα πρότυπα των Dimitri Vegas & Like Mike ή Tiesto & Alesso.

Το τραγούδι μεταδόθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό του BBC Radio 1 και έγινε Νο.1 επιτυχία στα singles chart σε περισσότερες από 10 χώρες ενώ κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή για περισσότερες από 9 εβδομάδες συνεχόμενα.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Reality'' των Lost Frequencies featuring Janieck Devy, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker