kiss-logo
Now playingWHEREVER YOU WILL GO CALLING
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η LATIN SUPERSTAR SHAKIRA ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ SINGLE

“DON’T WAIT UP”
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εμβληματική τραγουδίστρια της Κολομβίας και νικήτρια πολλαπλών βραβείων GRAMMY και LATIN GRAMMY, η Shakira επέστρεψε με ένα εκρηκτικό νέο single, τον "Don’t Wait Up”. Κυκλοφορεί μέσω της Panik Record/Sony Music. Ακούστε το εδώ! Το mega hit είναι ένα απελευθερωτικό anthem για το καλοκαίρι και έχει ένα ρυθμό που δεν μπορείς παρά να χορέψεις!

Για το συναρπαστικό νέο hit, η Shakira είπε «Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το νέο μου τραγούδι “Don't Wait Up” με όλους - την ημέρα που το παρουσιάσαμε στο στούντιο, ήξερα ότι θα ήταν τέλειο για το καλοκαίρι και για εκείνες τις νύχτες όπου απλά θέλεις να μην σκεφτείς το αύριο!"

Η Shakira κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο καυτό βιντεοκλίπ παράλληλα με το τραγούδι το οποίο γυρίστηκε στην Τενερίφη της Ισπανίας. Τα γυρίσματα έγιναν στους Καναρίους Νήσους, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό με εκπληκτικά φυσικά τοπία. Η κολομβιανή τραγουδίστρια πέρασε αρκετές ημέρες στο Abama Resort Tenerife στο Guía de Isora, όπου οπτικοποίησε μερικές από τις πιο αξέχαστες εικόνες του μουσικού βίντεο.

Το "Don't Wait Up" το έγραψαν οι Ian Kirkpatrick και Emily Warren και το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Warren Fu.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη νέα μουσική από την Shakira που έρχεται αργότερα φέτος!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker