kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Louane - Avenir

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Avenir" της Louane, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Anne Peichert γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1996 και έγινε ευρύτερα γνωστή ως τραγουδίστρια και ηθοποιός με το καλλιτεχνικό όνομα Louane Emera ή απλά Louane.

Το 2008 συμμετείχε στο γαλλικό talent show ''L'École des stars'', ενώ το 2013 ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στη δεύτερη σεζόν του The Voice υπό την καθοδήγηση των σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών - εκπαιδευτών Florent Pagny, Jenifer, Louis Bertignac και Garou.

Ένα χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε στο κωμικό-δραματικο φιλμ ''La Famille Bélier'' ενσαρκώνοντας το ρόλο της Paula, ενός νεαρού κοριτσιού που ζει σε μια οικογένεια κωφών και μεταξύ άλλων ερμηνεύει κάποιες συνθέσεις του Michel Sardou. Ως αποτέλεσμα, στη Louane απονεμήθηκε το βραβείο της ''πιο ελπιδοφόρου ηθοποιού" κατά την 40η τελετή απονομής των βραβείων Caesars.

Την 1η Δεκεμβρίου 2014 και 5 Ιανουαρίου 2015, η Louane κυκλοφόρησε σε μορφή ψηφιακού EP και προς ψηφιακό download αντίστοιχα, το τραγούδι "Avenir".

To Αvenir αποτελεί επίσης το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο ''Chambre 12''

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία της Louane μέχρι σήμερα, καθώς ανέβηκε μέχρι την κορυφή των chart στην πατρίδα της και το Λουξεμβούργο, ενώ έγινε Top10 επιτυχία στην Αυστρία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Το άλμπουμ της Louane ''Chambre 12'' που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου 2015 αποτελεί άλλωστε τη δεύτερη καλύτερη σε πωλήσεις κυκλοφορία του 2015 στη Γαλλία και το Βέλγιο.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Avenir" της Louane, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker