kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Pharrell Williams – Freedom

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Freedom'' του Pharrell Williams και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Pharrell Williams γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1973 στην Βιρτζίνια. Έγινε επίσης γνωστός και ως ''Pharrell'' χάρη στις πολύ εμπορικές συνθέσεις και παραγωγές του.

Έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy εκ των οποίων δυο για το project του Neptunes, που παράγει soul, hip hop και R&B μουσική. To εν λόγω συγκρότημα δημιουργήθηκε στα εφηβικά χρόνια του Williams, και οφείλει την επιτυχία του στον κυνηγό ταλέντων και παραγωγό Teddy Riley που είναι διάσημος για τις συνεργασίες του με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Michael Jackson, Bobby Brown, Usher και πολλοί άλλοι.

Η πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία ήρθε μέσα από την κυκλοφορία του σινγκλ ''Frontin'', ενώ το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο'' In My Mind''.

O ιδιοφυής δημιουργός κατέχει σήμερα μια επιχείρηση μέσων ενημέρωσης που καλύπτει την ψυχαγωγία, τη μουσική, τη μόδα και την τέχνη, με την επωνυμία ''I am Other''.

Το ''Freedom'' κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία στις 30 Ιουνίου 2015 μέσα από τη μουσική πλατφόρμα της AppleMusic.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού προτάθηκε μάλιστα για το βραβείο του καλύτερου μουσικού βίντεο στα 58α Grammy Awards.

Στο πλαίσιο της προώθησης του τραγουδιού, ο Williams ερμήνευσε ζωντανά το ''Freedom'' στην τελετή των MTV Music Awards και MTV Europe Music Awards το 2015, καθώς και στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Freedom'' του Pharrell Williams και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker