kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Karol G & Nicki Minaj - Tusa

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Tusa» των Karol G & Nicki Minaj και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Tusa» είναι ο τίτλος της reggaeton τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Karol G και της Αμερικανής ράπερ ερμηνεύτριας Nicki Minaj. Τη σύνθεση υπογράφουν οι: Karol G, Keityn, Ovy on the Drums και Nicki Minaj. Το σινγκλ κυκλοφόρησε στις 7 Νοεμβρίου 2019 από τη δισκογραφική Republic Records, την Universal Music Latino και την Universal Music Group.

Με την κυκλοφορία του, το «Tusa» γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έφτασε μέχρι το Νο. 42 του US Billboard Hot 100, το Νο. 1 του US Hot Latin Songs chart και το Νο. 56 του Rolling Stone Top 100.

Έγινε επίσης Νο. 1 hit σε αρκετές χώρες, ενώ κατάφερε να παραμείνει συνολικά 25 εβδομάδες στο Argentina Hot 100 chart και να προταθεί για δυο βραβεία Latin Grammy, στην κατηγορία καλύτερου δίσκου και καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η Karol G στο περιοδικό Billboard, αναφέρει για τη συνεργασία της: «Η Minaj με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι θα φτιάξει το καλύτερο rap τραγούδι της ζωής της πάνω στη μουσική μου. Της έστειλα τη μουσική μου και επτά ώρες αργότερα μου είχε στείλει έτοιμο το τραγούδι».

Η λέξη «Tusa», αποδίδει στην κολομβιανή αργκό το μείγμα του πόνου στην καρδιά και της επιθυμίας για εκδίκηση που αισθάνεται κάποιος όταν ο σύντροφός του χωρίζει μαζί του.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 7 Νοεμβρίου 2019, από το επίσημο κανάλι της Karol G στην πλατφόρμα του YouTube. Tα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, Mike Ho. Το βίντεο κλιπ έχει μέχρι σήμερα ξεπεράσει τις ένα δισεκατομμύριο προβολές, ενώ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια likes.

Η Karol G ερμήνευσε για πρώτη φορά την επιτυχία της στο στούντιο της περίφημης τηλεοπτικής εκπομπής «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, στις 10 Ιανουαρίου 2020.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Tusa» των Karol G & Nicki Minaj και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker