kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

David Guetta & Sia «Let's Love»

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Let's Love» των David Guetta & Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Γάλλος DJ και παραγωγός David Guetta έχει στο ενεργητικό του επτά κυκλοφορίες στούντιο άλμπουμ και περισσότερα από 80 σινγκλ μεταξύ άλλων.

Ο Guetta κυκλοφόρησε το πρώτο του σινγκλ το 1990, ενώ εντάχθηκε επίσημα στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ που ηχογράφησε το 2002.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sia προσμετρά στο ενεργητικό της οκτώ στούντιο άλμπουμ και περισσότερα από 35 σινγκλ, ενώ μόνο ως συνθέτης έχει καταγράψει πωλήσεις άνω των 25 εκατομμυρίων σε αντίτυπα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο David Guetta για τους ακροατές του Hits Radio αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με την επίσης εξαιρετικά ταλαντούχα Sia.

Όπως αφηγείται ο Guetta: «Στη διάρκεια του εγκλεισμού για την καταπολέμηση της πανδημίας και ενώ όλοι κινδύνευαν να πέσουν σε κατάθλιψη, καθώς παρακολουθούσα τις ειδήσεις στην τηλεόραση σκέφτηκα ότι πρέπει να σταματήσω αμέσως να βλέπω τις ειδήσεις και να δράσω αποτελεσματικά. Έστειλα ένα sms στη Sia και της έγραψα ότι είναι απαραίτητο να σώσουμε τον κόσμο όπως κάνουν οι superheroes».

«Πρέπει να φτιάξουμε ένα χαρούμενο τραγούδι… Και επειδή η Sia είναι τόσο ευφυής, πήρε το μικρό μου γραπτό μήνυμα και έφτιαξε ένα τραγούδι σε 24 ώρες, ήταν πραγματικά τρελό».

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο δημιουργών έχει τίτλο «Let's Love».

Το σινγκλ κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο 80's, sure fire, smash hit, που ακολουθεί τον στρωμένο με δάφνες δρόμο της επιτυχίας που έχουν χαράξει οι δυο καλλιτέχνες με παλαιότερες συνεργασίες για hits όπως τα: «Titanium», «She Wolf» «Bang My Head» και «Flames».

Tην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το «Let's Love» των David Guetta & Sia σε πρώτη παγκόσμια ραδιοφωνική μετάδοση για τους ακροατές του 92,9 Kiss στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Ο Γάλλος DJ και παραγωγός αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τη Sia: «Αυτό θα ήταν καταπληκτικό! Ναι πραγματικά μια πολύ καλή ιδέα, γιατί έχουμε κάνει τόσα πολλά πράγματα μαζί. Η ίδια το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο, είναι μια μεγαλοφυΐα».

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Let's Love» των David Guetta & Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker