kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Harry Styles - Watermelon Sugar

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Watermelon Sugar» του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Watermelon Sugar» είναι ο τίτλος του σινγκλ του Harry Styles, που ξεχώρισε από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του καλλιτέχνη, «Fine Line» του 2019.

Ο Styles έγραψε το τραγούδι σε συνεργασία με τον Mitch Rowland και τους παραγωγούς του, Tyler Johnson και Kid Harpoon. Για τη σύνθεση ο διάσημος τραγουδοποιός άντλησε έμπνευση από το λογοτεχνικό έργο «In Watermelon Sugar» που έγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας και ποιητής Richard Brautigan το 1968.

Το «Watermelon Sugar» περιγράφεται ως ένα rock, funk-pop και indie pop τραγούδι, με στοιχεία soul της δεκαετίας του '70. Θεματικά, το τραγούδι αναφέρεται στον αρχικό ενθουσιασμό των πρώτων ραντεβού, και σύμφωνα με τον Styles, χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να ολοκληρωθεί η σύνθεση, αφού πρόκειται για το τραγούδι που τον δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλο.

Σύμφωνα με φήμες, ο Styles έγραψε το τραγούδι για την πρώην σύντροφό του Camille Rowe, που είναι φανατική του συγγραφέα Richard Brautigan και της συγκεκριμένης νουβέλας.

Χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως promotional single για το επερχόμενο άλμπουμ «Fine Line» στις 16 Νοεμβρίου 2019, αλλά κυκλοφόρησε ξανά ως το τέταρτο σινγκλ του άλμπουμ στις 15 Μαΐου 2020. Με την κυκλοφορία του το σινγκλ έγινε Τοp 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Λιθουανία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ κατάφερε να ενταχθεί στο Top 20 επιτυχιών σε αρκετές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Τσεχία, η Εσθονία, η Λετονία, η Μαλαισία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Σκωτία, η Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το βίντεο κλιπ του «Watermelon Sugar» κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου 2020 και είχε πολύ θετική ανταπόκριση.

Τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας, στις 30 Ιανουαρίου 2020. Τη σκηνοθεσία του μουσικού βίντεο υπογράφουν οι Βρετανοί Bradley & Pablo, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με γνωστούς μουσικούς όπως οι Charli XCX, Migos, Nicki Minaj, Cardi B και Dua Lipa μεταξύ άλλων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κινηματογράφηση του μουσικού φιλμ έγινε στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. Oι Bradley & Pablo ανησυχούσαν ότι η Columbia Records δεν θα κυκλοφορούσε το βίντεο λόγω του λάθος μηνύματος στην περίοδο της καραντίνας, οπότε αποφάσισαν να προσθέσουν ένα μήνυμα στην αρχή του βίντεο, αναφέροντας ότι υπήρξε ρητή συγκατάθεση όλων των συμμετεχόντων σε αυτό.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Watermelon Sugar» του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker