kiss-logo
Now playingCRY KAZKA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Tones and I - Dance Monkey

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dance Monkey» της Tones and I και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Dance Monkey» είναι ο τίτλος της παγκόσμιας επιτυχίας της πρωτοεμφανιζόμενης Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Tones and I.

Η Toni Watson, όπως είναι το αληθινό όνομα της νεαρής Tones, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 το ντεμπούτο της EP με τίτλο «The Kids Are Coming».

To «Dance Monkey» ξεχώρισε ως το δεύτερο σινγκλ μέσα από το EP και γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, το Ισραήλ, η Ισλανδία, η Εσθονία, η Πορτογαλία, η Γερμανία και άλλες, ενώ έγινε επίσης Top 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

Πρόκειται για την πρώτη επιτυχία της Tones and I στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το Dance Monkey κατάφερε να φτάσει, μέχρι σήμερα, ως τη θέση Νο.11 του Billboard Hot 100.

Την παραγωγή και την τελική μίξη ήχου υπογράφει ο Γερμανό-Αυστραλος συνθέτης και παραγωγός, Konstantin Kersting.

Το σινγκλ κατάφερε να μείνει 19 εβδομάδες στην κορυφή του αυστραλιανού chart, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε ο Ed Sheeran με 16 εβδομάδες παραμονής για την επιτυχία του «Shape of You».

Toν Ιούλιο του 2019, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Nova FM της Αυστραλίας, η Tones εκμυστηρεύτηκε σχετικά: «Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν έπαιζα μουσική στους δρόμους της Αυστραλίας και αισθανόμουν πιεσμένη από την ευθύνη να ανταποκριθώ στο κοινό που παρακολουθούσε την ερμηνεία μου. Αν δεν έμεναν ευχαριστημένοι, μπορούσαν να κοιτάξουν τα κινητά τους και να δουν αμέσως κάτι άλλο που θα τους διασκέδαζε περισσότερο, με το πάτημα ενός κουμπιού».

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2019, σε παραγωγή των Visible Studios και σκηνοθεσία των Liam Kelly και Nick Kozakis.

H Tones, προτάθηκε για την επιτυχία της για επτά βραβεία ARIA Music το 2019 και κατάφερε να κερδίσει τρία.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της νεαρής ερμηνεύτριας έγινε στις 18 Νοεμβρίου, στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dance Monkey» της Tones and I και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker