kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Maroon 5 feat. Cardi B - Girls Like You

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Girls Like You» των Maroon 5 feat. Cardi B και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Girls Like You» είναι ο τίτλος της επιτυχίας των Maroon 5, που κυκλοφόρησε με το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, «Red Pill Blues» που ηχογραφήθηκε το 2017.

Μια δεύτερη εκδοχή του τραγουδιού, με τη συμμετοχή της Cardi B στα φωνητικά, κυκλοφόρησε ως σινγκλ στις 30 Μαΐου 2018 από τη δισκογραφική 222 και την Interscope Records.

Για την ηχογράφηση του νέου σινγκλ, ο Adam Levine των Maroon 5 συνεργάστηκε με τον Καναδό παραγωγό Cirkut, την Cardi B, την Αμερικανή τραγουδίστρια της ραπ Starra και τον Jason Evigan. Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο Cirkut και ο Evigan.

Με την κυκλοφορία του, το «Girls Like You» έγινε νούμερο ένα επιτυχία στο US Billboard Hot 100 chart και κατάφερε να παραμείνει 16 εβδομάδες στην κορυφή του Radio Songs. Επιπλέον, κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών σε 11 διαφορετικές χώρες αλλά και να προταθεί για βραβείο στα 61α ετήσια Grammy Awards.

Με την κυκλοφορία του «Girls Like You», οι Maroon 5 καθιερώθηκαν ως το συγκρότημα με τα περισσότερα νούμερο ένα σινγκλ στο Hot 100 chart, για τη δεκαετία του 2000 και του 2010, ενώ η Cardi Β κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της γυναίκας ράπερ με τις περισσότερες συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στα chart.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 30 Μαΐου 2018 στην πλατφόρμα του YouTube, υπό τη σκηνοθεσία του David Dobkin. Στο μουσικό βίντεο, εκτός από τον Adam Levine και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος που μαζί με την Cardi B κυριαρχούν στο πλατό, εμφανίζονται αρκετοί διάσημοι από το χώρο του πενταγράμμου και της show business, όπως η Jennifer Lopez, η Camila Cabello, η Mary J. Blige, η Rita Ora, η Gal Gadot, η Elizabeth Banks, η Millie Bobby Brown, καθώς και η σύζυγος και η κόρη του Levine μεταξύ άλλων.

Το βίντεο κλιπ των Maroon 5 & Cardi B, με περισσότερα από 11 εκατομμύρια Like, αποτελεί το όγδοο κατά σειρά διάκρισης στην πλατφόρμα του YouTube ενώ είναι το βίντεο με τις περισσότερες προβολές για το 2018 στην πλατφόρμα του Vevo.
 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Girls Like You» των Maroon 5 feat. Cardi B και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker