kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ariana Grande: No Tears Left to Cry

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «No Tears Left To Cry» της Ariana Grande και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Ariana Grande-Butera που έχει γεννηθεί το 1993, ξεκίνησε από νωρίς την ενασχόλησή της με την τέχνη της υποκριτικής, μέσα από ένα γνωστό μιούζικαλ του Broadway το 2003, που μερικά χρόνια αργότερα οδήγησε με τη σειρά του στη συμμετοχή της σε γνωστή τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon στο ρόλο της Cat Valentine. Ύστερα από αυτό, η Ariana Grande κατάφερε να διακριθεί μέσα από τη συμμετοχή της σε δυο σειρές του Αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού, ενώ έχει επίσης υπηρετήσει άλλα θεατρικά και τηλεοπτικά έργα και έχει δανείσει τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων.

«No Tears Left to Cry» είναι ο τίτλος του σινγκλ της Αμερικανής τραγουδίστριας που ξεχώρισε μέσα από το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «Sweetener».

Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 από τη δισκογραφική εταιρία Republic Records, σε παραγωγή των Max Martin και Ilya.

Η σύνθεση, που φέρει την υπογραφή των Ariana Grande και Savan Kotecha, περιλαμβάνει στοιχεία dance-pop και disco, συνδυασμένα με ένα σύγχρονο UK garage ρυθμό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το «No Tears Left to Cry» κατάφερε να καταλάβει την τρίτη θέση του Billboard Hot 100, ενώ έφτασε επίσης μέχρι την κορυφή του US Mainstream Top 40 airplay chart.

Σε διεθνές επίπεδο, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε Νο.1 σε αρκετές χώρες όπως στην Αυστραλία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, τη Μαλαισία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία και τη Σλοβακία, ενώ εντάχθηκε στο Top 10 αρκετών χωρών όπως η Δανία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Φιλανδία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Ελβετία, η Μεγάλη Βρετανία και μερικές άλλες.

Ενώ η σύνθεση της Ariana Grande κέρδισε βραβείο καλύτερου ποπ τραγουδιού στα MTV Video Music Awards 2018, στις Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσε 100.000 digital downloads στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του, όπως αποτυπώνεται στις μετρήσεις της Nielsen Music.

Το σινγκλ έγινε πλατινένιο τον Ιούλιο του 2018, καθώς οι πωλήσεις του στην Αμερική ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Το βίντεο κλιπ του «No Tears Left to Cry» έχει σκηνοθετήσει ο Dave Meyers που είναι γνωστός από τη συνεργασία του με την Katy Perry και τη Μissy Elliott, ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο Nathan Scherrer.

Το βίντεο, που έχει ξεπεράσει τις 590 χιλιάδες views στον ιστότοπο του YouTube, είχε επίσης προταθεί για τρία βραβεία στα MTV Video Music Awards 2018.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «No Tears Left to Cry» της Ariana Grande και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker