kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

DJ Khaled feat. Rihanna: Wild Thoughts

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Wild Thoughts» των DJ Khaled feat. Rihanna και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Wild Thoughts» ονομάζεται το τραγούδι που προέκυψε από τη συνεργασία του Αμερικανού DJ Khaled και της τραγουδίστριας από το Saint Michael των Barbados, Rihanna.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, παραγωγός μουσικής και DJ, Khaled Mohamed Khaled, γνωστότερος απλά ως DJ Khaled, συμπεριέλαβε το κομμάτι στο δέκατο άλμπουμ του με τίτλο «Grateful», ένα άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν εκτός από τη Rihanna αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Beyoncé, ο Jay-Z, ο Justin Bieber, η Alicia Keys, ο Calvin Harris και η Nicki Minaj μεταξύ άλλων.

Το «Wild Thoughts» ξεχώρισε ως το τρίτο σινγκλ του άλμπουμ και κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου 2017 από τη δισκογραφική We the Best και την Epic Records. Στα φωνητικά του τραγουδιού συμμετέχει επίσης εκτός από τη Rihanna ο Αμερικανός ράπερ Bryson Tiller, ενώ στη σύνθεση συμβάλει δημιουργικά ο Καναδός τραγουδιστής και συνθέτης της ραπ, PartyNextDoor. Η παραγωγή του σινγκλ ανήκει στον Khaled και από τα δυνατά σημεία του τραγουδιού αποτελεί σίγουρα η προσθήκη κιθαριστικού sample από την επιτυχία του Carlos Santana, «Maria Maria» που κυκλοφόρησε το 1999.

Ο Santana δήλωσε για το αποτέλεσμα της συνεργασίας: «Είναι τιμή μου που ο DJ Khaled, η Rihanna και ο Bryson αισθάνθηκαν την ανάγκη να χρησιμοποιήσουν ηχητικά sample από το τραγούδι μου και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να μοιραστούν αυτό το καλοκαιρινό συναίσθημα με τον υπόλοιπο κόσμο».

Στις 26 Ιουνίου, το «Wild Thoughts» κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση του US Billboard Hot 100, έχοντας 36,3 εκατομμύρια διαδικτυακές ακροάσεις, ενώ στις 21 Ιουλίου το σινγκλ κατάφερε επίσης να κατακτήσει την κορυφή του UK Singles Chart. Στην Αυστραλία και τον Καναδά, κατάφερε επίσης να διεκδικήσει ένα αξιόλογο κομμάτι εμπορικής επιτυχίας, φτάνοντας ως τη θέση Νο.2 των καταλόγων επιτυχιών.

Tα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού έγιναν στο Μαϊάμι της Φλόριντα τον Ιούνιο του 2017, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Colin Tilley ο οποίος είναι γνωστός από τη συνεργασία του με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι: Kendrick Lamar, Rihanna, Justin Bieber, Enrique Iglesias, Justin Timberlake, Wiz Khalifa, Britney Spears και άλλοι.

Το μουσικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο γιος του Khaled, Asahd, ήταν μάλιστα υποψήφιο σε τρεις κατηγορίες στα MTV Video Music Awards.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Wild Thoughts» των DJ Khaled feat. Rihanna και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker