kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Eminem feat. Ed Sheeran: River

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «River» των Eminem feat. Ed Sheeran και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«River» είναι ο τίτλος του σινγκλ που κυκλοφόρησε ο Αμερικανός αστέρας της ραπ μουσικής Eminem, σε συνεργασία με τον Βρετανό συνθέτη και τραγουδιστή, Ed Sheeran.

Πρόκειται για το πέμπτο τραγούδι από το ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Eminem, που κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου 2017 με τίτλο «Revival». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Aftermath Entertainment, τη Shady Records και τη δισκογραφική Interscope Records. Η ηχογράφηση του άλμπουμ πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικά στούντιο στη διάρκεια του 2016 και του 2017, ενώ την παραγωγή του υπογράφουν εκτός από τον ίδιο τον Eminem, οι Rick Rubin, Skylar Grey, Alex da Kid και Dr. Dre. Στο άλμπουμ «Revival» εκτός από τον Ed Sheeran συμμετέχουν στα φωνητικά και άλλοι αξιόλογοι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας όπως η Beyoncé, η Alicia Keys και οι X Ambassadors.

Εκτός από τον Sheeran, τη σύνθεση του «River» υπογράφουν ακόμα ο Mathers και ο Emile Haynie ο οποίος είναι επίσης γνωστός για τη συνεργασία του με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Kanye West, η Lana Del Rey, ο Bruno Mars και άλλοι.

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε στις 5 Ιανουαρίου 2018, ενώ η οπτικοποιημένη εκδοχή του τραγουδιού ήταν υποψήφια για βραβείο στα MTV Video Awards το 2018. Το βίντεο κλιπ, που κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου 2018 μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Eminem στην πλατφόρμα του YouTube, έχει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές και 1,8 εκατομμύρια like.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Emil Nava, ο Βρετανός σκηνοθέτης που μας έχει δώσει δείγματα γραφής μέσα από τη συνεργασία του με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες όπως είναι ο Ed Sheeran, η Jessie J, ο Calvin Harris, η Jennifer Lopez, η Ellie Goulding, η Rita Ora, η Camila Cabello, ο Charlie Puth, η Dua Lipa, η Selena Gomez και ο Pharrell Williams μεταξύ άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια προβολές μόνο στη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών από την κυκλοφορία του.

Ο Eminem και ο Ed Sheeran παρουσίασαν ζωντανά το τραγούδι τους για πρώτη φορά στο πλαίσιο της «Revival Tour» στο Twickenham Stadium στα μέσα του Ιουλίου 2018.

Το «River» έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στους καταλόγους επιτυχιών πολλών χωρών, όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Νορβηγία, η Σκωτία και η Σουηδία, ενώ βρέθηκε επίσης στο Top 10 της Αυστραλίας, του Καναδά, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Νέας Ζηλανδίας, του Βελγίου και φυσικά των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «River» των Eminem feat. Ed Sheeran και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker