kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Charlie Puth: How Long

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «How Long» του Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«How Long» είναι ο τίτλος της πρόσφατης επιτυχίας του Charlie Puth.

O Charles Otto Puth Jr. είναι Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός μουσικής.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει γεννηθεί το 1991, κατάφερε να γίνει γνωστός στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας δίνοντας το στίγμα του, μέσα από τις προσωπικές αναρτήσεις του στο κανάλι του YouTube.

Ο Puth κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2016, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε δυο σινγκλ που εμπεριέχονται στο επερχόμενο δεύτερο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Voicenotes».

Το σινγκλ «How Long», κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου 2017 από την Atlantic Records.

Τη σύνθεση υπογράφουν, εκτός από τον Charlie Puth, ο Jacob Kasher και ο DJ Frank E.

Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς έχει φτάσει στο Top 10 αρκετών χωρών, μεταξύ των οποίων το Ισραήλ, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Σκωτία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έγινε επίσης Top 20 Hit στην Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Δανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σλοβακία, την Ισπανία και την Ελβετία.

Το «How Long» κατάφερε να βρεθεί πολύ ψηλά στο UK Singles Chart ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το σινγκλ με την κυκλοφορία του άγγιξε την 60η θέση του Billboard Hot 100 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το Νο.21.

Στις 19 Οκτωβρίου 2017, κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, μέσα από τον λογαριασμό του Charlie Puth στο κανάλι του YouTube.

Το τραγούδι μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή Sounds Like Friday Night του BBC One, ενώ στις 29 Νοεμβρίου 2017, ο Puth ερμήνευσε ζωντανά την επιτυχία του στην περίφημη εκπομπή του James Corden, The Late Late Show στο Λος Άντζελες.

Το σινγκλ έχει χαρακτηριστεί πλατινένιο στην Αυστραλία, ενώ έχει γίνει χρυσό χάρη στις πωλήσεις του στην αγορά του Βελγίου, της Δανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «How Long» του Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker