kiss-logo
Now playingSOBER PINK
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το "Look What You Made Me Do" της Taylor Swift και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Look What You Made Me Do" είναι ο τίτλος του σινγκλ της Taylor Swift, που ξεχώρισε μέσα από το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της με τίτλο Reputation. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου 2017 ως το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ. H παραγωγή του κομματιού ανήκει στον Jack Antonoff. Το τραγούδι χρησιμοποιεί sample από την επιτυχία των Right Said Fred "I'm Too Sexy" του 1991. Για τον λόγο αυτό, τα μέλη του συγκροτήματος, Fred Fairbrass, Richard Fairbrass και Rob Manzoli, αναφέρονται στους τίτλους ως συνθέτες.

Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έφτασε μέχρι την κορυφή των chart στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Joseph Kahn και κατάφερε να γίνει το Νο.1 βίντεο όλων των εποχών με βάση τις περισσότερες προβολές στη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών, ενώ ξεπέρασε επίσης το ρεκόρ των περισσότερων ακροάσεων κατά την πρώτη μέρα στην πλατφόρμα του Spotify.

Εμπορικά, το "Look What You Made Me Do" έγινε νούμερο ένα επιτυχία επίσης στα chart πολλών χωρών μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Κροατία, η Ιρλανδία, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ολλανδία, η Σλοβακία, η Ισπανία και μερικές άλλες. Ακόμα, χαρακτηρίστηκε δυο φορές πλατινένιο στον Καναδά και πλατινένιο στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Ο Fred Fairbrass των Right Said Fred, δήλωσε ότι μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του "Look What You Made Me Do", τους ζητήθηκε να παραχωρήσουν το δικαίωμα για τη χρήση της μελωδίας του κομματιού τους, για ένα νέο τραγούδι ενός διάσημου καλλιτέχνη, χωρίς όμως να τους αποκαλύψουν το όνομα της Swift.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το "Look What You Made Me Do" είχε περισσότερα streams σε εβδομαδιαία βάση από οποιοδήποτε άλλο για το 2017, ενώ πούλησε 353.000 αντίτυπα στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας κυκλοφορίας του και είχε 61,2 εκατομμύρια streams μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας.

Στη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να πουλήσει 20.000 αντίτυπα πριν συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα και είχε περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια streams στη διάρκεια του ίδιου διαστήματος.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ξεπέρασε κάθε ρεκόρ προβολών για τις πρώτες 24 ώρες στην πλατφόρμα του YouTube σημειώνοντας 43,2 εκατομμύρια views.

Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2017, το βίντεο κλιπ είχε ξεπεράσει τις 680 εκατομμύρια προβολές ενώ έχει σημειώσει 6,44 εκατομμύρια Like στην πλατφόρμα του YouTube.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το "Look What You Made Me Do" της Taylor Swift και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker