kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Harry Styles - Sign of the Times

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Sign of the Times του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Harry Styles υπήρξε μέλος, μαζί με τους Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson και Zayn Malik, των One Direction, ενός από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα boy band στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας. Οι Βρετανοί 1D (όπως αλλιώς αναφέρονται για συντομία) έγιναν γνωστοί μέσα από το talent show The X Factor και κατάφεραν να κατακτήσουν μια σημαντική θέση στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, ύστερα από συμβόλαιο που υπέγραψαν με τον τηλεοπτικό κριτή και παραγωγό μουσικής Simon Cowell για την εταιρία του, Syco.

Το 2014, το συγκρότημα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών στη λίστα του περιοδικού Forbes, ενώ το 2015 τους εμφάνισε στην τέταρτη θέση στον κατάλογο με τους πιο πλούσιους διάσημους σε παγκόσμιο επίπεδο και το 2016 στη θέση Νο.2.

"Sign of the Times" είναι ο τίτλος του ντεμπούτο σινγκλ του Harry Styles, που ξεχώρισε μέσα απο το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.

Κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου 2017 από την Erskine και την Columbia Records. Τη σύνθεσή του υπογράφουν οι Styles, Ryan Nasci και Mitch Rowland ενώ την παραγωγή του έχουν επιμεληθεί οι Jeff Bhasker, Tyler Johnson και Alex Salibian.

Πρόκειται για μια μπαλάντα που περιλαμβάνει στοιχεία pop rock, soft rock και glam rock. Σύμφωνα με τον μουσικό τύπο της Μεγάλης Βρετανίας, το τραγούδι περιλαμβάνει ακόμα, στοιχεία ψυχεδελικής soul μουσικής ενώ είναι εμφανείς οι επιρροές από το British rock των 70's.

To μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 8 Μαΐου 2017 με την υπογραφή του Woodkid, του μουσικού και σκηνοθέτη από τη Γαλλία που έγινε γνωστός μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Katy Perry, η Taylor Swift και η Lana Del Rey.

Το "Sign of the Times" με την κυκλοφορία του κατάφερε να εκτοπίσει τον Ed Sheeran από την κορυφή των Βρετανικών chart, καθώς στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας από την κυκλοφορία του συμπλήρωσε 3,5 εκατομμύρια streams και 39.000 ψηφιακά downloads.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τις 142.000 μόνο στο αντίστοιχο διάστημα, ενώ κέρδισε 16,5 εκατομμύρια streams και 23 εκατομμύρια ραδιοφωνικές αναφορές.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Sign of the Times του Harry Styles και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker