kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Kungs Feat. Ephemerals - I Feel So Bad

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το I Feel So Bad των Kungs Feat. Ephemerals και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"I Feel So Bad" είναι ο τίτλος της μεγάλης επιτυχίας του Γάλλου DJ και παραγωγού Valentin Brunel.

Ο Brunel που είναι ηλικίας 21 ετών, έχει καταφέρει να διακριθεί με το καλλιτεχνικό όνομα Kungs. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του που κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο Layers.

Ο Brunel επέλεξε το όνομα «Kungs» που σημαίνει Κύριος στη λεττονική γλώσσα, ύστερα από αναζήτηση στο διαδίκτυο της μετάφρασης της λέξης «gentleman» σε διάφορες γλώσσες. Ξεκίνησε να παίζει μουσική όταν ήταν πέντε ετών, ενώ μεγάλωσε ακούγοντας κλασικό Rock & Roll με τον πατέρα του. Άρχισε να γράφει και να δημοσιεύει online τις δικές του συνθέσεις όταν ήταν 17 ετών.

Αξίζει να αναφέρουμε άλλωστε ότι το remix του Kungs στο "You Are with Me" των Lost Frequencies κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 16 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το "I Feel So Bad" είναι το τρίτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ. Το τραγούδι που περιέχει στοιχεία Tropical House και Deep House κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική House of Barclay και διατέθηκε προς ψηφιακή αγορά στις 19 Οκτωβρίου 2016. Για την ηχογράφησή του ο Valentin Brunel συνεργάστηκε με τους Ephemerals που συμμετέχουν στα φωνητικά.

Πρόκειται για μια ομάδα soul μουσικών με βάση το Λονδίνο, αρχηγός των οποίων είναι ο Wolf, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στη Νέα Υόρκη πριν μεταφερθεί στο Παρίσι στην ηλικία των 14.

Το "I Feel So Bad" είναι μια σύνθεση των Kungs και Nicholas Hillman, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Kungs.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το I Feel So Bad των Kungs Feat. Ephemerals και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker