kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Amy Winehouse: Νέο βίντεο του "Tears Dry On Their Own" με εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί

Λίγες ημέρες πριν η κινηματογραφική της βιογραφία "ανοίξει" στο σινεμά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί η RAYE να ικανοποιεί τη μουσική μας ανάγκη για μία τόσο μοναδική φωνή που κανείς δε μπορεί να προσπεράσει, όμως το κενό που έχει αφήσει πίσω της η Amy Winehouse θα βρίσκεται εκεί για πάντα, με νέο βίντεο του "Tears Dry On Their Own" να φτάνει στο φως της δημοσιότητας.

Το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, "ανοίγει" στο σινεμά η κινηματογραφική βιογραφία της Amy, και έτσι τώρα ήταν η ιδανική ευκαιρία για αυτό το οπτικό υλικό που ποτέ ξανά δεν είχαμε δει, καθώς ήρθε στο προσκήνιο η καινούργια εκδοχή του "Tears Dry On Their Own" με εικόνες που κανείς δεν είχε απολαύσει μέχρι σήμερα.

Το original του David LaChapelle προέρχεται από το θρυλικό album της Amy, "Back to Black" και τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί στο Los Angeles το 2007, με το βίντεο να παρουσιάζει την Amy με το χαρακτηριστικό κοντό cocktail dress, το cat-eye makeup και το beehive χτένισμά της, καθώς τραγουδά "He walks away/ The sun goes down/ He takes the day, but I’m grown/ And in your way/ In this blue shade/ My tears dry on their own".

Η βιογραφική ταινία της Amy πρόκειται να "ανοίξει" στο U.K. το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στην Αμερική στις 17 Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη από σήμερα, 11 Απριλίου.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker