kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Billie Eilish: Ανακοίνωσε το τρίτο album της "Hit Me Hard and Soft"

Πότε κυκλοφορεί
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από SPIN
By
KISS 929

Η Billie Eilish έκανε πράξη την υπόσχεσή της και έδωσε στους fans της αυτό ακριβώς που περίμεναν: την ανακοίνωση του επόμενου δίσκου της που έρχεται με τον τίτλο "Hit Me Hard and Soft".

Η αγαπημένη star ανακοίνωσε το release του τρίτου δίσκου της, "Hit Me Hard and Soft" μέσω social media, με το album να κυκλοφορεί επίσημα στις 17 Μαΐου. Η Billie μάλιστα, αποκάλυψε πως ο δίσκος αυτός είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της υπέροχης συνεργασίας που έχουν με τον αδερφό της Finneas, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα single μέχρι τότε, αλλά θα έχουμε στα χέρια μας απευθείας τον ολοκληρωμένο δίσκο.

Όσον αφορά στα βινύλια που θα κυκλοφορήσουν, αυτά θα δοθούν σε 8 διαφορετικές εκδοχές, όλες εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα με ακριβώς το ίδιο playlist και με παραγωγή από απολύτως ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα της Billie από την αρχή της καριέρας της, ειδικότερα τώρα που μπορεί να εξασφαλίσει eco-friendly κυκλοφορίες που δεν επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την οικολογική και κλιματική κρίση που αντιμετωπίζουμε.

Τόσο τα βινύλια όσο και όλα τα στοιχεία του packaging θα προέρχονται από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ ακόμα και στις κασέτες και τα CDs θα ισχύσει το ίδιο.

"Κάνουμε τα πάντα, για να ελαχιστοποιήσουμε τη σπατάλη σε κάθε πτυχή της μουσικής μου. Η εταιρεία μου έχει ακούσει τις ανησυχίες μου και με βοηθάει να βρω τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσω μπροστά, κυκλοφορώντας μουσική και υλικό στον κόσμο", δήλωσε η Billie.

Περισσότερες λεπτομέρειες η δύο φορές νικήτρια Oscar δίνει και μέσω του site της, ενώ εμείς απλά ανυπομονούμε για όσα θα έρθουν!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker