kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Το νέο single "Illusion" έρχεται στις 11 Απριλίου

Ακόμα ένα μουσικό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο "radical optimism"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dd.jpg

φωτογραφίες από IG / Dua Lipa
By
KISS 929

Ακόμα ένα single θα μας προσφέρει η Dua Lipa πριν το release του δίσκου "radical optimism", αφού στις 11 Απριλίου έρχεται το "Illusion".

Η αγαπημένη star ανακοίνωσε το επόμενο single πριν λίγες ώρες, ενώ είχε δηλώσει νωρίτερα πως αυτό είναι το τραγούδι που στην πραγματικότητα έδεσε όλο το album μέσα στο μυαλό της και τη στιγμή που είχε αυτό, κατάλαβε προς τα πού πήγαινε ο δίσκος και τι ακριβώς είχε να παρουσιάσει η ίδια.

Το "Illusion" έρχεται σε συνέχεια των "Houdini" και "Traning Season", το πρώτο είχε κάνει ντεμπούτο στο Νο.11 του Billboard Hot 100 και το δεύτερο είχε εισέλθει στο chart στη θέση Νο.27, ενώ ανάμεσα στο υπόλοιπο tracklist του δίσκου υπάρχουν τραγούδια, όπως τα "French Exit" και "Falling Forever".

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, φαίνονται ακόμα περισσότερες backstage στιγμές από την προετοιμασία του δίσκου με studio sessions, με τη Dua να γράφει στίχους, να δοκιμάζει φωνητικά και να περνάει καλά με beats που εμείς δε μπορούμε ακόμα να ακούσουμε πλήρως, ενώ η ίδια αναφέρει πως το "'racidal optimism' είναι η ομορφιά του χάους και το να προσπαθείς να μείνεις ήρεμος μέσα σε όλο αυτό".

Συνεχίζοντας μάλιστα, στο voice-over δηλώνει πως "ακούω ξανά και ξανά και αναρωτιέμαι 'πώς θέλω να πω αυτή την ιστορία;'. Πάντα επιλέγω τα πιο δυναμικά τραγούδια, για να παρουσιάσω στον κόσμο έναν δίσκο. Μπορώ να συνεχίσω να χορεύω και να κρατήσω τους ανθρώπους να χορεύουν. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο με διαφορετικό τρόπο και ηχητικά υπήρξε πολύ πειραματισμός. Θεματικά, ήταν πάντα η ανθεκτικότητα".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker