kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Δίνει περισσότερα snippets από το "radical optimism"

Το νέο LP έρχεται στις 3 Μαΐου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Dua Lipa προετοιμάζεται πυρετωδώς για το release του επόμενου δίσκου της, "radical optimism", τον οποίο θα έχουμε στα ηχεία μας στις 3 Μαΐου, ενώ η ίδια έδωσε μερικά snippets ακόμα από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, φαίνονται ακόμα περισσότερες backstage στιγμές από την προετοιμασία του δίσκου με studio sessions, αλλά και σύντομα δείγματα από άλλα τραγούδια του album, που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, όπως τα "Houdini" και "Training Season".

Στις εικόνες που φαίνονται, η Dua γράφει στίχους, δοκιμάζει φωνητικά και περνάει καλά με beats που εμείς δε μπορούμε ακόμα να ακούσουμε πλήρως, ενώ η ίδια αναφέρει "είναι η ομορφιά του χάους και το να προσπαθείς να μείνεις ήρεμος μέσα σε όλο αυτό".

Συνεχίζοντας μάλιστα, στο voice-over δηλώνει πως "ακούω ξανά και ξανά και αναρωτιέμαι 'πώς θέλω να πω αυτή την ιστορία;'. Πάντα επιλέγω τα πιο δυναμικά τραγούδια, για να παρουσιάσω στον κόσμο έναν δίσκο. Μπορώ να συνεχίσω να χορεύω και να κρατήσω τους ανθρώπους να χορεύουν. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο με διαφορετικό τρόπο και ηχητικά υπήρξε πολύ πειραματισμός. Θεματικά, ήταν πάντα η ανθεκτικότητα".

Μάλιστα, στη λεζάντα αυτής της ανάρτησης η Dua έγραψε "Let’s take a deep dive shall weee, chapter one" και εμείς απλά ανυπονούμε για ακόμα περισσότερα στοιχεία για το "radical optimism".

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker