kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Beyoncé: Αποκάλυψε το tracklist του "Cowboy Carter"

Θα υπάρξουν συνεργασίες με Dolly Parton και Linda Martell;
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από Music Mandial
By
KISS 929

Είμαστε κυριολεκτικά μία ανάσα μακριά από το νέο album της Beyoncé, καθώς το "Cowboy Carter" κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Η Bey, λίγο πριν το επίσημο release, αποφάσισε να αποκαλύψει το tracklist του δίσκου, χωρίς όμως να αποκαλύψει επαρκώς τις όποιες πιθανές συνεργασίες μπορεί να κρύβει αυτό το LP.

Η λίστα με τα νέα τραγούδια μάλιστα, συμπεριλαμβάνει τα "Jolene" και "The Linda Martell Show", χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν αυτό σημαίνει και συνεργασίες με τα iconic ονόματα της country μουσικής, ενώ το παρουσιαστικό του tracklist έχει μία αντίστοιχη, western αισθητική.

Πέρα από τα "Texas Hold 'Em" και "16 Carriages" που γνωρίζουμε ήδη, το "Cowboy Carter" περιλαμβάνει τα: "Ameriican Requiem", "Blackbiird", "Protector", "My Rose", "Bodyguard", "Daughter", "Spaghettii", "Alliigator Tears", "Smoke Hour II",  "Just for Fun", "II Most Wanted", "Levii’s Jeans", "Flamenco", "Ya Ya", "Oh Louisiana", "Desert Eagle", "Riiverdance", "Tyrant", "II Hands II Heaven", "Sweet Honey Buckin'" και "Amen".

Δες την ανάρτηση!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker