kiss-logo
Now playingKINGS & QUEENS AVA MAX
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Camila Cabello: Απολαμβάνει το χάος της ζωής στο νέο της single "I Luv It"

Η συνεργασία με τον Playboi Carti και το επίσημο music video
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Camila Cabello is back and better than ever, αφού η αγαπημένη star επέστρεψε και επίσημα με το ολοκαίνουργιο single της, "I Luv It", κυκλοφορώντας και το αντίστοιχο music video.

Το χάος της ζωής τελικά, μπορεί και να μην είναι τόσο τρομακτικό για την Camila, η οποία φαίνεται να το αποδέχεται στο νέο single "I Luv It", που παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη 26 Μαρτίου και σίγουρα, θα πρωτοστατήσει στη New Music Friday playlist της Παρασκευούλας μας.

Το track έχει δείγμα από το "Lemonade" του Gucci Mane, ενώ η Camila είχε δώσει ορισμένα teases το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με το επίσημο music video να έχει τη σκηνοθετική υποπγραφή του Nicolas Mendez.

"Ορισμένα πράγματα στο ανθρώπινο βασίλειο με κάνουν να αισθάνομαι λες και βρίσκομαι στο διάστημα και αυτές οι πολύ σπάνιες στιγμές που έχω αυτή την απίστευτη χημεία με κάποιον, είναι ένα από αυτά. Κομμάτι αυτού του κοκτέιλ είναι επίσης, το συναισθηματικό δράμα ανάμεσα σε σένα και σε αυτόν τον άνθρωπο και το χάος και οι πεταλούδες και το άγχος και το πάθος. Είναι μη βιώσιμο και εξουθενωτικό, όμως επίσης, I LUV IT", δήλωσε η Camila για την έμπνευση πίσω από το track, όπου συνεργάζεται με τον Playboi Carti, ο οποίος σε παλαιότερη ανάρτησή του την είχε χαρακτηρίσει "Baby Girl".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker