kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Πώς από το χάος δημιουργήθηκε το "radical optimism"

Ο νέος δίσκος της Dua έρχεται στις 3 Μαΐου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μας χωρίζουν αρκετές εβδομάδες (και μερικές ακόμα κυκλοφορίες) μέχρι το επίσημο release του "radical optimism" από τη Dua Lipa, όμως λατρεύουμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το πώς δημιουργήθηκε αυτός ο καινούργιος δίσκος, για τον οποίο η αγαπημένη star είναι τόσο, μα τόσο περήφανη.

Το "radical optimism" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου και η Dua παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στον Tetris Kelly του Billboard σχετικά με το release, που θα συμπεριλαμβάνει τα "Houdini" και "Training Season".

"Αισθάνομαι καλά για την κυκλοφορία του δίσκου. Επειδή δε μπορώ να βρω καλύτερες λέξεις για να το περιγράψω, είμαι ανατρεπτικά αισιοόδοξη (radically optimistic)", δήλωσε η Dua, κάνοντας λογοπαίγνιο με τον τίτλο του νέου LP.

"Καθόλη τη διάρκεια του δίσκου, υπάρχει αυτή η ιδέα του χάους που συμβαίνει τριγύρω, με εμένα να προσπαθώ να περάσω μέσα από αυτό με έναν τρόπο που να μοιάζει αυθεντικός και ειλικρινής για μένα", ανέφερε η Dua. 

Πέρα από τα του δίσκου όμως, στην ίδια συνέντευξη η Dua αποκάλυψε - ως γνήσιο βρετανόπουλο - ποια από τις Spice Girls ήταν η αγαπημένη της!

"Πάντα ήθελα να είμαι η Baby Spice, επειδή κανείς δε με άφηνε να είμαι αυτή, επειδή δεν ήμουν ξανθιά. Ήταν έτσι η ιεραρχία της παιδικής χαράς. 'Οκ, εσύ θα είσαι η Posh'", αποκάλυψε για τις παιδικές της αναμνήσεις η Dua.

Cute!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker