kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Beyoncé: Μήπως το "Texas Hold ‘Em" μοιάζει με παιδικό τραγούδι;

Θυμίζει κάτι από παιδική εκπομπή του Καναδά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Beyoncé μπορεί ήδη να γράφει ιστορία με το "Texas Hold 'Εm" και να προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου και full country δίσκου της, όμως τελικά μήπως το Νο.1 single της μοιάζει κάπως με παιδικό τραγουδάκι;

Αυτό φαίνεται πως παρατήρησαν ορισμένοι fans της, και συγκεκριμένα οι fans που έχουν μία σχέση με τον Καναδά, καθώς το "Texas Hold 'Εm" μοιάζει ελαφρώς με το τραγουδάκι από το παιδικό show "Franklin" των late '90s και early '00s.

Μετά από εβδομάδες που το τραγούδι είναι viral στο TikTok, αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν τη σύνδεση ανάμεσα στα δύο, παρατηρώντας την ομοιότητα με το iconic παιδικό τραγουδάκι "Hey, It’s Franklin". Σύμφωνα με το TMZ μάλιστα, ο Καναδός rocker Bruce Cockburn - που έγινε περισσότερο γνωστός από την επιτυχία του '84 "If I Had a Rocket Launcher" - δήλωσε πως νιώθει τιμή για αυτή τη σύγκριση.

"Νομίζω πως το 'Texas Hold 'Em' είναι ένα καλό τραγούδι. Δυστυχώς, δε μπορώ να υποστηρίξω πως το έχω γράψει εγώ. Η αίσθηση του ρυθμού είναι παρόμοια με το theme song από τη σειρά του Franklin, όμως στα δικά μου αυτιά, εκεί είναι που σταματάει η ομοιότητα. Το 'Texas Hold 'Em' είναι το δικό της τραγούδι και της εύχομαι κάθε επιτυχία με αυτό", δήλωσε ο Cockburn.

Πάντως αυτή η σύγκριση ξεκίνησε από την TikToker Ashleigh Aedan, ενώ ακόμα και ειδικοί της μουσικής έχουν αποδεχτεί ότι υπάρχει μία πολύ μικρή ομοιότητα στον ήχο και στα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται, χωρίς κανείς να υποστηρίζει πως μπορεί η Bey να έχει κλέψει κάτι που δεν έπρεπε!

Για άκου...

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker