kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Miley Cyrus: Επίσημα το "Flowers" είναι το εμπορικότερο single του 2023 σύμφωνα με την IFPI

Ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Με κάθε επισημότητα, το "Flowers" της Miley Cyrus είναι το εμπορικότερο single του 2023, σύμφωνα με τα δεδομένα της IFPI.

Η Miley με το σπαθί και την επιτυχία της, κατέκτησε το IFPI Global Single Award, το οποίο κάθε χρόνο αανγνωρίζει το εμπορικότερο single σε όλα τις πλατφόρμες - επί πληρωμή streaming, πλατφόρμες με διαφημίσεις, αλλά και downloads του εκάστοτε single.

Παρουσιάζοντας τα 10 κορυφαία singles του 2023, η Miley έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη λίστα και μάλιστα, στην κορυφή της, χάρη στην τεράστια επιτυχία του "Flowers", το οποίο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς είχε βρεθεί στο Νο.1 σε παγκόσμια charts 29 χωρών και είχε ολοκληρώσει το έτος στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Αυστραλίας.

"Φτάνοντας στην κορυφή τόσων χωρών ταυτόχρονα, το τραγούδι - μαζί με το μήνυμά του, αυτό της ενδυνάμωσης - βρήκε αποδέκτες σε όλο τον κόσμο και είναι ο ορισμός μίας πραγματικής παγκόσμιας επιτυχίας. Συγχαρητήρια στη Miley και την ομάδα της για αυτό το επληκτικό κατόρθωμα", δήλωσε ο Lewis Morrison, director of global charts and certifications της IFPI.

Ταυτόχρονα, η εμπορικότερη καλλιτέχνιδα του 2023, a.k.a. η Taylor Swift έχει δύο singles στο εν λόγω Top 10, τα "Cruel Summer" στο No.7 και "Anti-Hero" στο No.9.

Top 10 IFPI Global Singles Chart 2023:

1. Miley Cyrus Flowers
2. Rema, Selena Gomez Calm Down
3. SZA Kill Bill
4. The Weeknd, Ariana Grande Die For You
5. Harry Styles As It Was
6. Yng Lvcas, Peso Pluma La Bebe
7. Taylor Swift Cruel Summer
8. Morgan Wallen Last Night
9. Taylor Swift Anti-Hero
10. Jung Kook Seven (feat. Latto)

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker