kiss-logo
Now playingCON CALMA DADDY YANKEE & KATY PERRY FEAT. SNOW
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Beyoncé: Αποκάλυψε δύο νέα τραγούδια και το επόμενο album της κατά τη διάρκεια του Super Bowl

Πότε κυκλοφορεί το "Act II"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

v.jpg

φωτογραφία από PopCrush
By
KISS 929

Thank God for Super Bowl, γιατί στον φετινό τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου η Beyoncé κάτι παραπάνω είχε να πει, αφού ανακοίνωσε επίσημα την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, το δεύτερο κατά σειρά album σε μία τριλογία που είχε ανακοινώσει με το "Renaissance" το 2022.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η Bey πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της εταιρείας Verizon κατά τη διάρκεια του Super Bowl και λίγο αργότερα, έκανε την επίσημη ανακοίνωση που όλοι περίμεναν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και ενώ η ίδια συνέχιζε να παρακολουθεί τον αγώνα στις κερκίδες, μαζί με την οικογένειά της.

Στο βίντεο που ανήρτησε η Bey φαίνεται μία αγνώστων στοιχείων γυναίκα, μάλλον η ίδια, να οδηγεί ένα αυτοκίνητο με πινακίδα "Texas Hold ‘Em", παιρνώντας μπροστά από μία ομάδα ανδρών που έχουν επικεντρώσει το βλέμμα τους σε μία πινακίδα με την εικόνα της Beyoncé σε μία αισθησιακή πόζα με κόκκινα εσώρουχα.

Και όταν το πλάνο περνά σε μαύρο, φαίνεται στην οθόνη η ανακοίνωση "Act II, 3.29", κάτι που σημαίνει πως το επόμενο album της Bey έρχεται πολύ πιο σύντομα από ό,τι μπορεί να περιμάναμε, στις 29 Μαρτίου, ενώ ήδη είναι διαθέσιμα τα "Texas Hold ‘Em" και "16 Carriages".

Φωτογραφία: BrooklynVegan

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker