kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ariana Grande: Δείχνει τις 14 πλακέτες της από το Billions Club του Spotify

Το ειδικό αφιερωματικό επεισόδιο
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ενώ μετράμε αντίστροφα για το release του νέου album από την Ariana Grande, η αγαπημένη star παρουσιάζεται σε ένα ειδικό και αφιερωματικό επεισόδιο για το Billions Club του Spotify, στο οποίο συμπεριλμβάνονται όχι ένα και δύο, αλλά 14 συνολικά τραγούδια από την καριέρα της.

Η Ari φαίνεται στο επεισόδιο να κάνει μία βουτιά στην ιστορία του κάθε hit ξεχωριστά, επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους τους λόγους που είναι η μοναδική καλλιτέχνιδα στην ιστορία της streaming πλατφόρμας που έχει καταφέρει 14 τραγούδια της να ξεπεράσουν το 1 δις streams.

Στο special επεισόδιο, η Ari παρουσιάζει και τις 14 πλακέτες της στον χώρο ηχογραφήσεων που έχει στα Jungle City Studios, προσφέροντας κομπλιμέντα για παλαιότερες συνεργασίες της με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Lady Gaga και φυσικά, ο Weeknd.

Μάλιστα, αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ το original music video για την iconic festive επιτυχία της, "Santa Tell Me".

"Το τελικό που βγήκε ήταν ένα backup βίντεο. Στο original, εμφανιζόμουν με περίεργα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα και χτυπούσα τον Άι Βασίλη με ένα γλειφιτζούρι. Έλεγα πως αυτό ήταν το σωστό vibe για το τραγούδι, όμως η εταιρεία μου είχε απαντήσει πως μάλλον δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το υλικό", αποκάλυψε η Ari και εμείς ευχόμαστε κάπου να υπάρχει αυτό το βίντεο, για να κυκλοφορήσει σε μία επετειακή στιγμή του αγαπημένου single.

Δες περισσότερα!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker