kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Το υψηλό ντεμπούτο στα charts με το single "Selfish"

Είσοδος στο Billboard Hot 100 για τον JT
Text Size:
  • A
  • A
  • A

jj.jpg

φωτογραφία από Ticketmaster Blog
By
KISS 929

Τη στιγμή που ο Justin Timberlake ανακοινώνει ακόμα περισσότερες ημερομηνίες για το αμερικανικό κομμάτι της ολοκαίνουργιας παγκόσμιας περιοδείας του, πετυχαίνει ταυτόχρονα ένα από τα υψηλότερα ντεμπούτο της καριέρας του με το "Selfish".

Το ολοκαίνουργιο single του JT, από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά "Everything I Thought It Was", έκανε είσοδο στο Billboard Hot 100 εντός Top 20 και συγκεκριμένα, στη θέση Νο.19.

Κυκλοφορώντας επίσημα στις 25 Ιανουαρίου, στην πρώτη του ολοκληρωμένη εβδομάδα, σημείωσε 22.4 εκατομμύρια σε όλα τα format radio airplay, 11.5 εκατομμύρια επίσημα streams και 10.000 downloads στην Αμερική, σύμφωνα με το Luminate. Ισχυρή μάλιστα, είναι η παρουσία του single και σε πολλαπλά charts, αφού το "Selfish" ανέβηκε στο Νο.13 του Adult Pop Airplay και στο Νο.17 του Pop Airplay, κάνοντας ντεμπούτο στο No. 14 του Adult Contemporary και στο No. 33 του Rhythmic Airplay. Ταυτόχρονα, στο all-format Radio Songs chart εκκίνησε από τη θέση No. 33.

Άλλα singles του Αμερικανού star που είχαν κάνει ντεμπούτο υψηλότερα στο Hot 100 ήταν το εκπληκτικό "Say Something" με τον Chris Stapleton, αλλά και τα "Can’t Stop the Feeling!", "Holy Grail" με τον Jay-Z και "Filthy", ενώ είχε κάνει είσοδο στο Top 20 και με το "Love Never Felt So Good", ένα virtual ντουέτο με τον Michael Jackson το 2014.

Το "Selfish" πάντως, αποτελεί αισίως το 39ο solo entry του Justin Timberlake στο Hot 100!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker