kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sia: Επιστρέφει με το νέο album "Reasonable Woman"

Το καινούργιο album της Sia κυκλοφορεί στις 3 Μαΐου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ακόμα ένα όνομα προστίθεται στην ήδη τεράστια λίστα με τους καλλιτέχνες που θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική εντός του 2024, αφού το καινούργιο της album ανακοίνωσε και η Sia.

Η λατρεμένη star και δημιουργός τεράστιων επιτυχιών, θα επιστρέψει δισκογραφικά με το "Reasonable Woman", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στις 3 Μαΐου.

Τελευταία φορά που είχαμε ένα νέο album της Sia στα χέρια μας ήταν το 2017 με το εορταστικό "Everyday Is Christmas", ενώ "κανονικός" δίσκος ήταν το "This Is Acting" του 2016, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν τεράστιες επιτυχίες, όπως τα "Cheap Thrills" και "Unstoppable" που απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα!

Το "This Is Acting" είχε φτάσει μέχρι τη θέση Νο.4 του Billboard 200 και στην κορυφή του ARIA Chart, ενώ το "Reasonable Woman" θα είναι το πρώτο ουσιαστικό solo album της Sia από εκείνη την εποχή.

Ο δίσκος θα συμπεριλαμβάνει συνεργασίες με Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth και την έτερη Αυστραλιανή pop superstar, Kylie Minogue, με την οποία μοιράζεται το single "Dance Alone", ένα από τα συνολικά 15 καινούργια tracks του δίσκου.

FYI, το "Reasonable Woman" θα έχει massive ονόματα και στο κομμάτι της παραγωγής, με συνεργάτες όπως οι Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow, Mark "Spike" Stent.

Reasonable Woman track listing:

Little Wing
Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
I Had A Heart
Gimme Love
Nowhere To Be
Towards The Sun
Incredible (feat. Labrinth)
Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
I Forgive You
Wanna Be Known
One Night
Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
Go On
Rock and Balloon

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker