kiss-logo
Now playingCAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD KYLIE MINOGUE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Ξεπέρασε 3 δις προβολές το "New Rules"

Παραμένει το πιο iconic single της Dua Lipa
Text Size:
  • A
  • A
  • A

d.jpg

φωτογραφία από YouTube
By
KISS 929

Το "New Rules" παραμένει μέχρι σήμερα το πιο iconic single στην καριέρα της Dua Lipa και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ξεπέρασε επίσημα τα 3 δις προβολών στο YouTube.

Το single αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην καριέρα της Dua, αφού ουσιαστικά ήταν το πρώτο που την εκτόξευσε με ταχύτητα σε παγκόσμιο επίπεδο ως το νέο αστέρι της pop μουσικής σκηνής και από το 2017 μέχρι σήμερα, λειτουργεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα της Dua, αλλά και τα πιο fan favourite.

Το "New Rules" ήταν επίσης, το πρώτο Top 10 single της Dua εντός του Billboard Hot 100, φτάνοντας στη θέση Νο.6, ενώ το επίσημο music video είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τη σκηνοθεσία του Henry Scholfield και την υπέροχη χορογραφία του, κερδίζοντας video of the year nod στα 2018 BRITs και υποψηφιότητα song of the year στα 2018 MTV Video Music Awards, κατακτώντας ταυτόχρονα την κορυφή σε άλλα charts.

Στο πρόσφατο Global Top Artists chart του YouTube η Dua βρίσκεται στη θέση Νο.59, καθώς της δίνουν boost τόσο το "Dance the Night" από το soundtrack της "Barbie", όσο και το προσωπικό της single "Houdini", τη στιγμή που η ίδια τιζάρει το "Training Season", το επόμενο track από το επερχόμενο album της.

CAN'T WAIT FOR MORE!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker