kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αυτό είναι το τραγούδι που επιστρέφει στα charts λόγω της ταινίας "Saltburn"

Το single από τα early '00s που έγινε ξανά viral
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από IMDb
By
KISS 929

Εάν ανοίξεις το TikTok και γενικότερα, οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να συνειδητοποιήσεις πόσο viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η ταινία "Saltburn", που συγκεντρώνει όλο και πιο περίεργες κριτικές και αντιθετικές απόψεις σχετικά με το περιεχόμενο και την αισθητική της.

Και όπως έχει συμβεί και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως ακριβώς στην Kate Bush και την "ανάσταση" του "Running Up That Hill" λόγω της σειράς του Netflix, "Stranger Things", τώρα ένα κάπως ξεχασμένο (ΑΛΛΑ ICONIC) early '00s single έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Και δεν είναι άλλο από το "Murder On The Dancefloor" από την εκπληκτικά ταλαντούχα Sophie-Ellis Bextor.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας στο Amazon Prime Video, το τραγούδι της Sophie έκανε ξανά είσοδο στα μουσικά δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου, ανεβαίνοντας όλο και περισσότερο στο UK Top 40 singles, ενώ το hashtag με τη χρήση του "Murder On The Dancefloor" στο TikTok συγκεντρώνει ήδη 38.5 εκατομμύρια προβολές.

Ελπίζουμε σύντομα να το δούμε και στο Top 10, γιατί αν μη τι άλλο... η Sophie-Ellis Bextor το αξίζει και το single είναι απλά timeless!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker